Mlada pjevačica ljuta jer je paparazzo nije uslikao na dogovorenom mjestu u dogovoreno vrijeme

Budući da nema novca za još jedan dan tulumarenja na Zrću, pjevačica se boji da njene slike u bikiniju nikad neće završiti na naslovnici portala čime joj je karijera ozbiljno ugrožena.

Pitanje je hoće li nakon ovog skandala paparazzo Mladin više ikada doseći reputaciju koju je stekao ovom fotografijom Dolores Lambaše koja nije ni sanjala da će ju uhvatiti na zubarskom stolcu
Pitanje je hoće li nakon ovog skandala paparazzo Mladin više ikada doseći reputaciju koju je stekao ovom fotografijom Dolores Lambaše koja nije ni sanjala da će ju uhvatiti na zubarskom stolcu

NOVALJA – Mlada hrvatska pjevačica u usponu Darija Lovrek iznijela je danas niz teških optužbi na račun jednog od dvojice hrvatskih paparazza. Darija, naime, tvrdi da je još prije nekoliko dana bukirala paparazza Marija Mladina koji ju je trebao snimiti kako izazovno pleše u krilu tamnoputog plesača na terasi jednog od kafića na popularnom Zrću.

”Dogovorili smo nekoliko slučajnih snimaka; dvije-tri kako plešem, jednu kad mi s ramena sklizne naramenica i još dvije kad mi vjetar podigne haljinu. U projekt svog uspinjanja na hrvatskoj celebrity ljestvici uložila sam preko 2000 kuna. Pošto taj dan nije bilo vjetra za snimke slučajnog podizanja haljine morala sam unajmiti ventilator, a da ne govorim da nisam uspjela naći tamnoputog plesača pa sam platila nekom Hrvatu da se prekvarca i govori okolo da se zove Javier” kaže razočarana Darija.

Prema njenoj procjeni, sama činjenica što je osoba s kojom pleše tamnoputa trebala joj je donijeti barem 8 sati na naslovnici svih nacionalno relevantnih portala, a podizanje haljine njenu stražnjicu trebalo je staviti na radar muške populacije koja bi nakon toga zasigurno na Youtubeu pogledala jednu od dvije pjesme koje je snimila.

”Investicija od 2000 kuna činila se iznimno dobrim poslovnim potezom. No, tko je mogao računati na takvu neprofesionalnost paparazza!? Ne samo da me u nezgodnoj pozi nije uslikao na dogovorenom mjestu u dogovoreno vrijeme, nego poslije mrtav hladan zove i pita može li me u zagrljaju drugog muškarca uhvatiti sutra! Pa što on misli!? Skupocjeni bikini sam iznajmila samo za taj dan. U čemu sutra da se slikam? U toplesu? Pa onda mi neće ostati ništa za oživljavanje karijere nakon što neminovno propadne” razočarana je Darija.

Do prozvanog paparazza do zaključenja ovog teksta nismo uspjeli doći, no iz dobro upućenih izvora saznajemo da mu je, ako se optužbe pokažu istinitima, karijera ozbiljno ugrožena.

”U našem svijetu nema mjesta neprofesionalizmu. Neću reći, moguće je da je Žanamari Lalić konačno odlučila pokazati cijelu dojku, a ne komadić po komadić. U tom slučaju i ja bih vjerojatno odbio zvijezdu u usponu i otišao uslikati Žanamari kako joj slučajno ispada sisa iz kupaćeg. Neka joj to bude lekcija, konkurencija u šoubiznisu je strašna. Ne dolazi se na vrh tako što ti bradavica umalo ispadne. Da je tako lako, Lana Jurčević bi svoje CD-ove prodavala, a ne ih dijelila s praškom za strojno pranje” lekciju mladoj pjevačici održao je estradni menadžer Zoran Škugor.

Razveseli nas klikom:

0 comments