SKANDAL KOJI PRIJETI KRAJEM KARIJERE: Procurile snimke na kojima Kim Kardashian čita Dostojevskog

„Odlazak u knjižnicu teško bi joj oprostili sve i da je išla tamo da snimi novi pornić. Gnjusno je uopće pomisliti da, kraj svog interneta i slika, nekoga normalnog zanimaju knjige“ likovala je Paris Hilton, koja, prema vlastitom priznanju, čita jedino uputstva na anti baby pilulama, a i to ponekad.

„Snimkom je počela, snimkom će i završiti“ u jednu rečenicu sažeo je karijeru Kim Kardashian novinar Washington Heralda Mike Tiller, urednik Odjela za poglupljivanje američke javnosti.

Unatrag nekoliko godina Kim se za potrebe jednog magazina slikala sa knjigom kvantna fizika zbog čega je taj broj zabranjen. Danas je teško vjerovati da se tada slikala u šali, svjesna da joj to nije bio prvi susret s knjigom
Unatrag nekoliko godina Kim se za potrebe jednog magazina slikala sa knjigom kvantna fizika zbog čega je taj broj zabranjen. Danas je teško vjerovati da se tada slikala u šali, svjesna da joj to nije bio prvi susret s knjigom.

Kim Kardashian karijeru je počela onako kako je počinju više manje svi uzori modernim tinejđericama – pornićem. Od tada je sveprisutna, a nedavno je i rodila o čemu se svakodnevno žali. Ipak, najnoviji skandal mogao bi je jednom zauvijek baciti na smetlište propalih zvijezda. Iako su skandali u današnje vrijeme i više nego dobrodošli za slavu, ovoga puta Kim Kardashian otišla je predaleko.

Naime, prema još neprovjerenim informacijama, novinar jednog tabloida došao je u posjed snimaka na kojima Kim Kardashian, zakopčana do grla, u zasada nepoznatoj knjižnici čita „Zločin i kaznu“ od Dostojevskog. Do same snimke nismo došli, ali navodno je novinar već dulji niz godina prijetio Kim Kardashian objavljivanjem snimki ako mu zauzvrat ne bude slala vruće slike koje mame uzdahe urednika svjetskih portala, kakve god one bile. Ipak, Kim je nakon poroda dobila koji kilogram pa sada nije više toliko atraktivna, što je natjeralo novinara da svijet obavijesti o postojanju ove šokantne snimke.

Iako je Kim Kardashian isprva odbacivala optužbu da je čitala Dostojevskog kao „gnjusnu laž“ zaklinjući se se da ništa osim komentara na svoja Youtube videa u životu pročitala nije, kasnije je ipak priznala da je moguće da postoje snimke na kojima čita.

„Imala sam osamnaest, a znate kako se kaže, mladost ludost. Imala sam tu prijateljicu koja je od početka loše utjecala na mene, iako ni u snu nisam mislila da ću imati posljedice do današnjeg dana. Ona je imala osamnaest, kao i ja tada, ali je bila djevica. Dapače, govorila je da nema potrebe da žuri i da će sigurno na fakultetu upoznati nekoga. Znate, ona nije išla na fakultet da se učlani u neki od domova, nego da uspije u životu svojim radom. Eto, priznajem, jednom sam s njom otišla u tu prostoriju u kojoj su bile poslagane knjige. To mi je bilo sve novo, nisam ni znala da se radi o knjižnici“ pokušala je Kim Kardashian novinarki Sprdexa sve svaliti na anonimnu prijateljicu.

Iako Kim tvrdi da je to jedini put da je posjetila knjižnicu, sve je više svjedoka koji tvrde da su je natrag nekoliko godina viđali da čita i djela drugih pisaca. Posebno šokantnom čini se tvrdnja umirovljene knjižničarke s Floride koja se sada kune da je osobno Kim Kardashian uručila Kantovu Kritiku čistog uma.

Koliki je „zločin“ kojeg je počinila Kim, presuditi će američka javnost. Ne sumnjamo da će „kazna“ biti vječna anonimnost. Kim na ruku ne ide ni što je rodila prije samo nekoliko tjedana te kao takva još nije u stanju snimiti neki grupnjak koji bi joj osvijetlio obraz pred javnosti i vratio staru slavu.

Razveseli nas klikom:

0 comments