Priznao da je homoseksualac nakon što 18 vrećica iz automobila nije ni pokušao ponijeti u jednom pokušaju

Bila je to konačna potvrda nagađanja koja traju još otkad je junak ove priče iz kuće izašao s kišobranom iako je na prognozi ispod oblaka bila samo jedna kapljica kiše.

Naravno, i nakon izlaska iz ormara Valentino većinu svog slobodnog vremena i dalje provodi birajući što obući
Naravno, i nakon izlaska iz ormara Valentino većinu svog slobodnog vremena i dalje provodi birajući što obući

KRIŽEVCI – Valentino Pogorelić iz Križevaca oduvijek se bojao da bi ga jedan od pet tjednih odlazaka u šoping mogao koštati priznanja da je homoseksualac, no vjerojatno nije ni sanjao da će ovu vijest roditeljima morati saopćiti već s 23 godine. Valentino je, naime, ranije ovog tjedna s majčinom karticom otišao kupiti dva para čarapa u lokalni trgovački centar i,bivajući homoseksualac, vratio se s 18 prepunih vrećica:

“Vidio sam ga kako parkira auto i rekao ženi: ”Vidi Nina, opet jadnog Valentina poslali u šoping. Sigurno mu je ona dronfulja od sestre u momka prespavala”. Po mojoj procijeni, u automobilu se nalazilo 15-20 vrećica raznih veličina. Već sam se pripremio kako ću se fino nasmijati dok rukama i zubima hvata vrećice, a pogotovo kad mu, ako bude sreće, sve to popada iz ruku na pola puta. Možete misliti kako sam se šokirao kad sam vidio da je uzeo samo četiri vrećice i po ostatak se vratio kasnije. Tek tada mi je kroz glavu prošlo da se zove Valentino” prepričava nam Goran, susjed koji je otkrio mračnu tajnu Pogorelićevih.

Kao odgovoran član društva i dobar čovjek, susjed Goran odmah je obavijestio lokalnog svećenika koji je poslije mise vijest priopćio Valentinovim roditeljima. Srećom, oni spadaju u onih 0,1% populacije starijih od 60 koji nisu potpisali referendum inicijative ”U ime obitelji” te ih činjenica da im je sin homoseksualac nije pretjerano uzbudila.

Doduše, otac je izrazio nadu da Valentino nije baš totalni peder (”Ipak je ponio četiri vrećice, a ne samo dvije.”) ali svaka sumnja nestala je te iste večeri kad je Valentino oca zamolio da mu sa sušila donese traperice i na njegovo pitanje: “Koje?” odgovorio: “Tirkizno plave”.

Razveseli nas klikom:

0 comments