Uhvaćena s drugim na chatu

Bilo je to najljepši tjedan u njihovim životima, ali sve prave su ljubavi tužne.

OSIJEK – Ivan Marić (17) iz Osijeka prekinuo je višednevnu ljubavnu vezu sa Marijom Pavić (16) nakon što ju je uhvatio kako se dopisuje na facebookovom chatu sa, za sada, nepoznatim mladićem. Ivan i Marija u vezi su preko tjedan dana. Iako idu u istu školu već 7 godina, prijatelji su postali tek u ožujku 2011. kada je Ivan smogao snage poslati joj friend request nakon što je njene slike vidio u albumu zajedničkog prijatelja.

Kako kaže Ivan, Marija mu se odmah svidjela, ali nije imao hrabrosti uspostaviti kontakt. Nakon što je nekoliko desetaka puta lajkao Marijin status  s citatima Audrey Hepburn i Marilyn Monroe, Ivan je naposljetku Mariju i ”pokao”, na što je ona istu večer odgovorila s poke back. Nakon toga uslijedio je chat, a ostalo je povijest.

Vezu su objavili u listopadu, a to im je lajkalo 400 ljudi te su skupili oko 150 komentara podrške. Marija je istu večer stavila zajedničku profilnu sliku, a komentar školske kolegice Marine Šapac: ”Awww baš ste swatki” skupio je 42 lajka.

Ipak, iako je sve izgledalo idilično, Marija se s vremenom počela sve čudnije ponašati. Po riječima jedne bliske zajedničke prijateljice, počela je lajkati razne grupe, a isti izvor pretpostavlja da je upravo u jednoj od tih grupa upoznala fatalnog mladića.

Nakon što je Mariju uhvatio u chat-prevari, Ivan je odmah svoj relationship status prebacio iz “in relationship” u ”single” te stavio status: ”Zacijelit će i owe rane, preboljet ću te sutra ja, sanjati ću stare dane, zaboraviti nikada!”

S druge strane Marija je statusom: ”ŠtO tO iMa u LjuDiMa TuŽnO dA ZaLaZe U tUđE žIvOtE!!!??? NiKaDa sE nEćU nAčUdItI zLoBi NeKiH LJuDi!!!!!! :(((((((” pokušala krivnju za chat-prevaru u stilu Jadranke Kosor prebaciti na imaginarnog neprijatelja, no očito nije uspjela budući da je nešto prije ponoći  svoj  relationship status promijenila u “its complicated”.

Ipak, iako su prijatelji odmah osnovali grupu “Svi mi koji želimo da Ivan i Marija budu ponovo skupa”, u koju se učlanilo 467 ljudi, Ivan je jasno dao do znanja da o Mariji više ne želi ni čuti. “Neću joj lajkati, makar Joksimovića stavila” bio je odlučan Ivan, aludirajući na činjenicu da su oboje pod najdražeg pjevača stavili Željka Joksimovića, čije su pjesme jedno drugome često lijepili na zid u sretnijim danima.

Hoće li ova tužna priča imati sretan epilog zasad nije poznato, najnovije vijesti s facebook profila aktera kažu kako se Ivan odao piću uključivši se u grupu: ”Bolje miješati alkohol nego beton”, a Marija je poručila svima kako je samosvjesna grupom: ··٠•ҳ̸Ҳ̸ҳJa SaM jEdInA i JeDiNsTvEnAҳ̸Ҳ̸ҳ•٠··.  baš kao i ostalih 35.248 cura u grupi.

Razveseli nas klikom:

0 comments