Srbin iznajmio automobil zagrebačkih tablica pa dobio batine u Splitu

Osim registracije, Miloša je odao naglasak. Naime, Miloš je namjerno izbjegavao klasične srpske izraze, pa je napadačima vjerojatno zazvučao kao purger.

Miloš Obradović (32) iz Smedereva odlučio je sebe i djevojku počastiti malo luksuznijim ljetovanjem koje mu je prisjelo već trećeg dana.

Hajdukove naljepnice puno su sigurniji način zaštite automobila zagrebačkih tablica od bilo kojeg alarma.
Hajdukove naljepnice puno su sigurniji način zaštite automobila zagrebačkih tablica od bilo kojeg alarma.

„Bogami, da sam znao što će da mi se desi odabrao bi Kipar,Grčku, Sejšele, Floridu ili neku drugu jeftiniju destinaciju, a ne Hrvatsku. Al eto, nova devojka i novi posao, pa sam mislio ne ispast cicija pa štedjeti i otić u neki hotel na Zakintosu. Nek cura vidi da sam široke ruke. Upravo sam zato odabrao polupansion u Brelima“ počinje priču Miloš koji do sada nije bio unutar Europske unije pa je to bio još jedan poticaj odmoru u luksuznoj Hrvatskoj.

Miloš je želio da sve bude kao podmazano pa se raspitao kod poznanika koji su već bili u Hrvatskoj te je zaključio da bi bilo najbolje da automobil ostavi kod kuće.

„Sve sam isplanirao. Vlakom do Zagreba pa rent-a-car. Mislili smo vlakom do Splita, ali godišnji mi traje samo dva tjedna pa je vlak otpao. Čuo sam od dosta ljudi da su Hrvati dobri domaćini i da neću imati problema sve i da automobilom idem, ali eto, za svaki slučaj, odlučio sam ga iznajmiti“ počinje Miloš svoju priču.

Tako je i bilo. U Zagrebu su iznajmili automobil i krenuli starom cestom prema Splitu. Pred Omišem su čekali samo četiri sata što ih je razveselilo. Stigli su do Brela i naredna četiri sata su tražili parking, a potom su se smjestili. Sutradan su se cijeli dan kupali, čisto da ne izgube parking mjesto, a prekosutra su odlučili posjetiti Split. Kada je u Splitu izlazio iz auta Miloš je prvo čuo verbalne uvrede, a potom mu je doletjela šaka u lice.

 „Nisam se ni snašao, a već sam bio na podu. Prokleo sam dan dolaska u Hrvatsku kada sam čuo da mi govore „govno purgersko“. Pokušao sam im reć da sam Srbin, ali nisu željeli ni čut“ odmor iz pakla prepričava Miloš koji je kasno shvatio da je iznajmljivanje automobila zagrebačkih registarskih oznaka bio potpuno glup potez.

Miloš će ipak nastaviti svoje ljetovanje u Dalmaciji da nije bezveze dizao kredit, a domaćini su ga savjetovali da nipošto ne pokušava sakriti srpski naglasak jer onda zvuči kao „purger“ što je, osjetio je Miloš na svojoj koži, kud i kamo opasnije.

Razveseli nas klikom:

0 comments