„Vegeta“ mijenja ime u „Puhovski“ jer se bolje slaže s motom „U sve se miješa“

Čelnici Podravke na promjenu imena odlučili su se kada su shvatili da se u kolokvijalnom govoru za nekoga tko o svemu mora reći svoje mišljenje više ne govori da je poput Vegete jer su u sve miješa, nego da je Puhovski.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih brandova uz Davora Šukera, prehrambeni div Podravka mogla bi, po prvi put u svojoj povijesti, promijeniti ime svom najpoznatijem proizvodu- Vegeti. Šuškalo se o tome već i ranije, ali ovoga puta informaciju smo dobili iz same uprave tvornice koja smatra kako su se vremena promijenila.

Većina znanstvenika smatra kako je teoretski nemoguće da Puhovski odbije dati izjavu, dok neki smatraju da bi u slučaju izostanka izjave Žarka Puhovskog nastupila apokalipsa.
Većina znanstvenika smatra kako je teoretski nemoguće da Puhovski odbije dati izjavu, dok neki smatraju da bi u slučaju izostanka izjave Žarka Puhovskog nastupila apokalipsa.

„Prije je bio običaj za nekoga tko se u sve miješa reći da je poput Vegete. Al mlađe generacije, poglavito studenti, u posljednje vrijeme za takve osobe tvrde da su poput Puhosvkog. Evo baš sam nekidan kći kući pitao je li se pomirila s dečkom, a ona mi je rekla da se ne miješam jer nisam Puhovski“ razočarano nam govori jedan od direktora Podravke koji je kćeri pokušao objasniti da se za ljude koji se u sve miješaju kaže da su poput Vegete. „Al ona za to nikad nije čula“ razočaran je direktor koji je zbog toga konačno potencirao promjenu imena.

Jedan od bivših direktora Podravke, pak, ispričao nam je da ovaj problem nije od jučer. On kaže da godinama upozorava na Puhovskog koji se, za razliku od njihovog proizvoda, miješa apsolutno u sve. „Upozoravao sam ali me nisu dovoljno slušali. Iako je Vegeta jedan od rijetkih domaćih proizvoda koji je uspješan u inozemstvu, te imamo dugu tradiciju kod kuće, ipak ne možemo  parirati Puhovskom koji je jednostavno svugdje. Znao sam da to nećemo moći pratiti“ govori nam bivši direktor koji smatra da su morali djelovati odlučnije. „Još sam prije pet godina predlagao da platimo Puhovskom da tetovira Vegetu na čelo, čime bi se riješili konkurencije i dobili ogromnu reklamu pošto je on uvijek svugdje. Ipak, nisu me željeli slušati“ razočarano će naš izvor.

Žarko Puhovski, po zanimanju sve i svašta, jedina je osoba u Hrvatskoj koja po pojavljivanju u medijima može konkurirati guzi Nives Celzijus. Neki smatraju da Puhovski ima sposobnost bilokacije pošto često daje svoje mišljenje i o događajima koji se događaju u isto vrijeme na udaljenim lokacijama, a samo najstariji pamte vremena kada aktualnu vijest ne bi prokomentirao Žarko Puhovski.

Razveseli nas klikom:

0 comments