Goran Vlaović zaboravio osobnu pa mu prodavačica odbila prodati cigarete

Mladoliki Goran već sutra će se zaputiti u laboratorij Miroslava Radmana koji bi u njegovoj DNA mogao pronaći lijek protiv starenja, a , kako saznajemo, znanstvenici će istražiti i gdje su mu se skrila muda kad je poslije utakmice s Belgijom morao reći nešto ispred Igora Štimca.

HRVATSKA – Hrvatski reprezentativac iz brončane 1998., vremena kada je autor ovog teksta Šukera i Štimca naivno smatrao ljudima, Goran Vlaović, posljednjih dana ima dosta peha u životu. Naime, nakon utakmice s Belgijom, Vlaović je osjetio tupu bol koja se protezala od glave do trtice, sredinom leđa. Slučajno ili ne, Goran je bol osjetio netom nakon što se u studiju pojavio Igor Štimac. Potpuno omamljen od boli, Goran je pognuo glavu i demantirao sve što je kritički govorio o Štimčevoj igri. Pod sve, naravno, mislimo na onu jednu stvar koja mu je slučajno izletjela. Da nešto nije u redu osjetila je Mila Horvat koja je Goranu preporučila kliniku koju su već ranije koristili brojni hrvatski javni djelatnici.

Goran i nakon kraja karijere voli odigrati partiju nogometa.
Goran i nakon kraja karijere voli odigrati partiju nogometa.

Nakon nekoliko detaljnih pregleda bivšem nogometašu dijagnosticiran je nedostatak kičme prouzrokovan ulaskom Igora Štimca u studio. Još se ne zna je li gubitak kičme prijenosan, no, s obzirom da Štimac bez kičme živi od dana kada je preuzeo reprezentaciju, moguće je da je virus beskičmenjaštva nesretni Goran dobio upravo od njega.

„Kao da je mala sramota da je Mila Horvat u studiju ispala veći muškarac od mene pa mi se još i ovo dogodi“ žali nam se Vlaović koji je na putu iz klinike svratio u dućan po kutiju cigareta. Na Goranovu nesreću, prodavačica koja tu radi posljednjih desetak godina odrađuje duplu smjenu ne bi li plaću podigla na tri tisuće kuna pa ne treba čuditi što nesretna gospođa ne prati utakmice momčadi igrača koji se sviđaju Zdravku Mamiću, a koji neki znaju nazivati i reprezentacijom.

Sve u svemu, nesretni Vlaović je završio na kasi baš kod gospođe koju je Bog blagoslovio potpunim neznanjem o ljudima i događajima iz hrvatskog nogometa.

„Pitao sam bijeli Marlboro, a ona me samo mrko gledala. Onda je rekla: „Dečec, napišu li mi kaznu bude dragi Bog odgodio smak svijeta samo da ja s ovom plaćom kaznu otplatim. Hajde ti pošalji oca da sam dođe po cigare“. Prvo mi ništa nije bilo jasno, a onda sam rekao da sam Goran Vlaović, nogometaš, na što mi je rekla da ona kod kuće ima jednog isto tako od četrnaest godina koji po kvartu govori da je nogometaš“ prepričava nam Goran kako je ostao bez cigareta. Na razgovor sa Spredexom o ovoj, pomalo, sramotnoj temi, Goran se odlučio jer želi da širi slojevi ljudi saznaju tko je on pa da ubuduće izbjegne ovakve probleme.

Srećom po bivšeg Vatrenog, u autu se našao njegov osamnaestogodišnji sin kojemu je prodavačica bez problema prodala kutiju cigara.

„Mogli ste odmah sami doći po cigare, a ne poslati sina. A dosta mlado izgledate s obzirom da imate sinčića od trinaestak godina“ na kraju je Goranovom sinu dobacila prodavačica.

Razveseli nas klikom:

0 comments