Na skupu HDZ-a Josipoviću izbrojili ukupno 386 članova obitelji koji su radili za UDBU, uključujući kanarinca Duška

Zadnji krug parapredsjedničkih izbora motivirao je kandidate da daju sve od sebe. Ovo je i prilika za mlade stranačke uzdanice da se dokažu i zasluže svoje mjesto pomoćnika savjetnika u uredu agencije za nadziranje komisije za izbor savjetnika ureda za pomoćnike pri predsjedničkom uredu. Kako saznajemo, u aktualnom natječaju HDZ-a predvidjeli su nagrade za 50 članova stranke koji u Josipovićevoj obitelji izbroje najviše članova UDBE:

“Da, predviđene su posebne nagrade za 50 najuspješnijih. Uz uobičajenih 5 radnih mjesta po izboru, dobit će i bonus od 3 radna mjesta za prijatelje u državnoj agenciji za kontrolu kvalitete boje na zidovima u uredima državne agencije za kontrolu kvalitete boje. Bez obzira na nisku plaću od samo 12,800 kn mjesečno, ova radna mjesta su tražena.” – kaže nam glavni tajnik HDZ-a Milijan Vaso Brkić dok od Karamarka prepisuje današnje parove za kladionicu.

Akcija se pokazala uspješnom: u nizu dobro prikrivenih udbaških hrvatoždera, ovom prilikom otkriven je čak i dosad dobro pritajeni Josipovićev kanarinac Duško, čime se ukupan broj izbrojenih udbaša u Josipovićevoj udbitelji popeo na rekordnih 386.

Ovaj iscrpljujući posao je ozbiljno dekoncentrirao HDZ-ovce, tako da im se dogodio nedopustiv propust. Naime, čak par puta su s govornice predsjednika oslovili sa “Josipović” umjesto “YUsipović”, čime je razdragano članstvo ostalo uskraćeno za svoju omiljenu urnebesnu duhovitost.

Općenito je primjećeno da predsjednički reality show dekoncentrira Hrvate. Tako je prije dva tjedna, neshvatljivim propustom birokracije, prof. dr. mr. sc. kp. im. pi. brmd. Milan Kujundžić – predsjednik stranke “Hrvatska Zora živih mrtvaca” – greškom umjesto u muzeju završio na glasačkom listiću, pa su šaljivci mogli uz druge kandidate zaokružiti i njegovo ime.

Za komentar smo zamolili i Ivu Josipovića: “Ne znam zašto me u HDZ-u toliko ne vole. Pa ja u svojih par godina mandata stvarno nisam činio ništa što bi im smetalo. Niti išta općenito.” – kaže nam Ivo.

Članak nam je poslao John Blennon. Učini i ti nešto, ne budi Josipović. Javi nam se sa idejom ili naš rad podrži lajkom na Facebooku.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments