Maksimirska podružnica Zavoda za zapošljavanje zbog Dinamovih trenera ubuduće će raditi od 0 do 24

Kao što je poznato, Branko Ivanković još je jednom dobio otkaz pa je novi trener Zoran Mamić. Sad je 20:55 sati tako ako ovaj članak čitate iza 21 sat ne garantiramo da su informacije o treneru i dalje točne.

ZAGREB– Kako saznajemo, podružnica Zavoda za zapošljavanje u Maksimiru promijenila je svoje radno vrijeme te više neće raditi do 15 sati već će se na burzu rada moći prijaviti cijeli dan.

"Želim tebe da budeš trener Dinama" naziv je ovotjedne nagradne igre u kojoj će najsretniji od petorice gledatelja na Maksimiru postati trener Dinama na 24 sata. "Time ćemo riješiti problem trenera na duže vrijeme" uvjeren je naš izvor.
“Želim tebe da budeš trener Dinama” naziv je ovotjedne nagradne igre u kojoj će najsretniji od petorice gledatelja na Maksimiru postati trener Dinama na 24 sata. “Time ćemo riješiti problem trenera na duže vrijeme” uvjeren je naš izvor.

„Već smo se prije znali susresti sa gužvama ponedjeljkom. Kako do sada nismo radili za vikend, znalo se do ponedjeljka ujutro nakupiti i dvadesetak Dinamovih trenera smijenjenih preko vikenda, pa u ona dva sata kada ne igramo pasijans ili nismo na pauzi, ne bismo stigli sve to procesuirati“ obrazlaže nam Vesna Čačilović, voditeljica podružnice koja se hvali da je Zavod za zapošljavanje zaposlio deset novih djelatnika koji će pasijans ubuduće igrati u tri smjene.

„Zapošljavanje je u skladu sa zakonom, a izvršili smo ga uz pomoć jedne privatne agencije koja se bavi zapošljavanjem jer su podaci Zavoda prilično nesređeni“ nastavlja.

U pripremi će biti, saznajemo, i nekoliko honoraraca koji će uskočiti ukoliko Zdravko skroz poludi pa odluči trenere mijenjati svake minute.

 Današnjim izbacivanjem Branka Ivankovića iz Dinama, Mamić je začepio usta zlim jezicima koji su posljednjih tjedana tvrdili da ne može parirati premijeru Milanoviću kad je riječ o izbacivanju nepoćudnih.

Branko Ivanković nije bio raspoložen za izjave. Kratko je komentirao da će se nekako snaći do četvrka kada bi, prema statistikama i teoriji velikih brojeva, ponovo treba zasjesti na klubu Dinama te na njoj ostati do petka ujutro.

Razveseli nas klikom:

0 comments