Vozač kamiona tvrdi da mu je Maslenički most bio otvoren usprkos činjenici što je prosinac

Iz Hrvatskih autocesta nisu nam o ovoj glasini mogli reći ništa jer je svih sto i pedeset službenika zaduženih za Maslenički most na godišnjem od 1.9. s opravdanjem da će most ionako biti zatvoren do lipnja pa nemaju što raditi.

Miroslav Ogrezović, pedesetčetverogodišnji šofer iz Obrovca kune se da je priča koju zadnjih dana priča diljem odmorišta i čekajući na graničnim prijelazima istinita. On, naime, tvrdi da mu je prije neki dan Maslenički most bio otvoren, usprkos činjenici što je prosinac. Iako su među šoferima česte fantastične priče o duhovima ubijenih ljudi koji stopiraju, te o odmorištima gdje pola litre osvježavajućeg pića košta manje od sto kuna, priča o otvorenom Masleničkom mostu u prosincu zaista je nešto što niti najlakovjerniji neće povjerovati.

Prostitutka Milana tvrdi da je u njenoj dvadesetogodišnjoj karijeri preko nje prošlo duplo više kamiondžija nego preko Masleničkog mosta. „Tajna je što sam, za razliku od mosta, ja uvijek otvorena“ odaje nam.
Prostitutka Milana tvrdi da je u njenoj dvadesetogodišnjoj karijeri preko nje prošlo duplo više kamiondžija nego preko Masleničkog mosta. „Tajna je što sam, za razliku od mosta, ja uvijek otvorena“ odaje nam.

Njegovu priču odbacuje i Dragana, konobarica u Macole kojoj je među prvima ispričao priču o otvorenom Masleničkom mostu: „Ma svega vam se ja naslušam ovdje, Miro je još dobar kakvih priča čujem makar nije njemu baš za vjerovat. Jednom mi je tvrdio da je na sajmu u Kistanjama dobio račun i od tada svaku njegovu priču triput provjerim.“

Miroslavovu priču odbacuju i kolege vozači. Posebno im je, kažu, sumnjivo što je Miroslav uopće išao prema Masleničkom mostu, odnosno zašto nije, kao i svi drugi, jednostavno skrenuo s autoceste prije mosta. Miroslav, pak, neuvjerljivo dodaje kako je prelazak preko mosta snimio. Ipak, na snimci loše rezolucije vidi se prelazak preko mosta, ali je teško razlučiti o kojem se mostu točno radi.

„U petnaestak godina ovog posla susreo sam se s mnogo „snimljenih“ misterija od NLO-a i big foota pa sve do snimljenih lokalnih HDZ-ovaca koji odbijaju mito. Nažalost, svim tim snimkama je zajednička loša kvaliteta pa se gotovo nikada ne može govoriti o nekom sigurnom dokazu. Snimka koja pokazuje prelazak preko, navodno, Masleničkog mosta dosta je nekvalitetna“, skeptičan je Krešimir Mišak, a s njim se slaže i stručnjak za nadnaravno, Drago Plečko.

Maslenički most, da podsjetimo, zatvara se češće od restorana nakon posjete Linićevih inspektora, a nedavno je Kim Jong Un, sjevernokorejski diktator, zaprijetio Hrvatskoj jer upravo zbog Masleničkog mosta Sjeverna Koreja nije najzatvorenija stvar na svijetu.

Razveseli nas klikom:

0 comments