Marina Lovrić Merzel: „Iza svega stoji HDZ jer su ljubomorni koliko sam krala“

Lovrić Merzel je nadodala da nije istina da novac nije potrošen na branitelje jer su, kako kaže, na njenom rođendanu kojeg je financirala Županija bila čak četiri branitelja.

Današnja, petstota jubilarna SDP-ova afera ovaj tjedan, malo je koga iznenadila.

-Ljudima je malo dosadilo da se afere vrte uvijek oko istih tristo ljudi. Narod traži nova lica, pa nije valjda da ostalih par desetaka tisuća članova vladajuće stranke mirno gleda kako njihovi kolege kradu, umjesto da im se pridruže?! – govori nam Žarko Puhovski Sveprisutni, politički analitičar koji za dobar primjer homogenosti u lopovluku navodi vladavinu HDZ-a gdje je krao svatko tko je stigao pa su mediji svakodnevno bili puni novih imena.

– Iskreno sam se ponadao kada sam u najavi Nedjeljom u 2 čuo da se otkriva neka nova afera. Malo sam se razočarao kad sam shvatio da je riječ o Marini Lovrić Merzel – govori nam naš sugovornik koji smatra da bi se trebalo pustiti neke nove, mlađe ljude da kradu i sisaju novac iz proračuna.

Ipak, današnja afera pošteno je odjeknula u medijima, a to je, osim glavne akterice afere, pogodilo i Tonija Cetinskog jer je njegov dvijetisućiti pir ovaj tjedan prošao potpuno nezapaženo.

Za razliku od prošle godine, ove godine za rođendan županice potrošeno je skromnih sedam milijuna kuna proračunskog novca.
Za razliku od prošle, ove godine za rođendan županice potrošeno je skromnih sedam milijuna kuna proračunskog novca.

– Gledajte, sve vam je to spletka HDZ-a. Sisački HDZ jednsotavno se ne može pomiriti sa činjenicom da je u mojoj županiji SDP na vlasti i da je logično da se mi nakrademo – objašnjava Lovrić Merzel. Priznaje da je imala nemoralnih ponuda da pređe u HDZ, ali je sve palo u vodu kada se otkrilo da joj je diploma kupljena, ali ne i krivotvorena.

Nije tajna da je sisački HDZ već dugo predmet ruganja ostalih podružnica HDZ-a jer, kako odavno nisu bili na vlasti, nemaju kako i kada krasti.

– Istina je, mi imamo taj problem jer ne stvaramo kvalitetan kadar lopova dok županica gazi sve pred sobom. Evo baš smo prošli tjedan imali sastanak u Zagrebu. Čovjek se glupo osjeća kad mi na prijavi putnog troška pišemo relaciju Zagreb – Sisak, dok dalmatinski HDZ-ovci napišu da se sastanak održava u Vladivostoku, pa ostatak novca koji im Županija uplati za putne troškove spreme u džep – iskren je naš izvor iz HDZ-a koji nam je, za vrijeme razgovora, pokušao ukrasti kemijsku olovku što dovoljno govori o apstinenciji od lopovluka u sisačkom HDZ-u.

Razveseli nas klikom:

0 comments