Nakon psa Mede i Karamarku zabranjeno da reži prije 8 ujutro

Krajem listopada 2014. godine Općinski sud u Puli pravomoćnom presudom zabranio je psu Medi lajanje i režanje prije osam sati ujutro te time, pišu mnogobrojni hrvatski portali, postavio presedan za brojne druge sudske procese koji su u tijeku.

Kao prvo, presuda je donesena u rekordnom roku od 2 godine i 122 dana što je sudac opravdao činjenicom da se sudilo psu i da je u psećim godinama sudski spor trajao regularnih četrdesetak godina.

Ovo objašnjenje s neskrivenim oduševljenjem dočekalo je 95% Dalmatinaca i 98% Zagoraca koji vode sudske sporove protiv susjeda i koji će sada povećati svoje šanse da barem jednu presudu dočekaju živi tako što će, umjesto ljudi, tužiti njihove pse.

Također, kako saznajemo, pravomoćna presuda o zabrani lajanja i režanja ponukala je i brojne druge građane da potraže pravnu zaštitu zbog višegodišnjeg uznemiravanja:

„Tomislav Karamarko također maltretira susjede, stanovnike Srbije i BiH, pa jednako tako i njemu treba zabraniti da svojim režanjima o crvenim zmijama ne uznemirava ljude prije osam sati ujutro“, govori nam jedan visokopozicionirani član iz Udruge za zaštitu nacionalnih manjina dok su brojni drugi građani već podnijeli zahtjev da se Marijani Petir od 20h do 8h zabrani olajavanje, a Ivanu Sinčiću lajanje na mjesec.

Razveseli nas klikom:

0 comments