Sukob u HDZ-u: Jedan dio HDZ-ovaca bi angažirao Cecu za predizbornu kampanju, drugi bliži Karleuši

Vrlo interaktivnu kampanju upotpunit će staklene čaše na kojima će pisati sve afere SDP-ove vlasti, a koje će mladi HDZ-ovci, kada ih ponese cajka, zdušno razbijati.

Iako je do izbora još dosta vremena, u HDZ-u su već krenuli s pripremom za ponovno preuzimanje vlasti. Naime, kako se šuška unutar HDZ-a, afere koje je zaredala aktualna Vlada svakim danom su sve veće pa su u HDZ-u zabrinuti kako se njihova pozicija najgore vlasti u povijesti Hrvatske opasno zaljuljala.

– Nema mjesta panici, ima SDP još puno blatnjavih afera stvoriti da bi nam se približio. Ali, ruku na srce, nije da nisu talentirani. U svakom slučaju ne želimo im dopustiti drugi mandat – oprezan je naš izvor iz vrha HDZ-a. S tim u vezi su i informacije kako se HDZ već ozbiljno počeo pripremati za nadolazeću kampanju.  Iako neslužbeno, doznajemo da je jednoglasno odlučeno da  se opet Thompsonu plati 500 000 Eura da ne bi slučajno zapjevao na predizbornoj kampanji SDP-a. Ipak, kad je u pitanju angažman pjevača koji će uveseljavati HDZ-ovce, došlo je do problema.

U prilog Karleuši ide i činjenica što se jedna pjesma zove Krimi rad, što bi mogla postati i neformalna himna ove stranke.
U prilog Karleuši ide i činjenica što se jedna pjesma zove Krimi rad

– U HDZ-u trenutno postoje tri struje. Jedni su za angažman Cece jer smatraju da su njeni stihovi dobro prihvaćeni kod mlađe populacije Hrvata. Smatraju da je ona još uvijek najpopularnija diljem Dalmatinske zagore, a Josipa Rimac je u dokaz tome potvrdila kako je upravo na Cecine pjesme bila daleko najbolja atmosfera za vrijeme slavlja pobjede na lokalnim izborima – otkriva nam naš izvor.

– Sa druge strane, urbaniji, gradski ogranci HDZ-a bliži su Jeleni Karleuši jer smatraju da su njeni stihovi bolji i moderniji, te time bliži potencijalnim mladim nacionalistima iz grada. Za angažiranje Jelene Karleuše najviše agitiraju mladi karlovački HDZ-ovci koji tvrde da Cecu još slušaju samo seljačine i da se treba približiti gradskoj publici jer Dalmatinsku zagoru HDZ ima sve i da im i u usta sere – potpuno je iskren naš izvor.

Struja koja podržava angažman Jelene Karleuše navodno inzistira i na tome da se, za pravu domoljubnu feštu, nakon svake desete pjesme ubaci malo Jure i Bobana, jer prema iskustvu mladih karlovačkih HDZ-ovaca, upravo tada dolazi do najjače nacinalne euforije.

Postoji i treća struja koja bi angažirala Acu Lukasa ali oni su u manjini, dok je netko predložio da se angažira Đorđa Balaševića, ali on je odbačen jer je Srbin.

Razveseli nas klikom:

0 comments