Prekid tradicije? Nakon Štimca i Vlaovića HRT za utakmicu s Meksikom planira angažirati nogometne stručnjake

S Prisavlja javljaju kako su bili prisiljeni napraviti ovaj drastični potez nakon što je Igor Štimac izjavom: “Sudac Nishumira na utakmicu je stigao s presumpcijom krivnje” iskoristio i posljednji učeni izraz koji je zapamtio čitajući Klaićev Rječnik stranih riječi.

S HRT-a javljaju i kako u ponedjeljak nećemo moći uživati u komentarima Roberta Prosinečkog jer se razbolio simultani prevoditelj sa srpskog na hrvatski
S HRT-a javljaju i kako u ponedjeljak nećemo moći uživati u komentarima Roberta Prosinečkog jer se razbolio simultani prevoditelj sa srpskog na hrvatski

ZAGREB – I dok većina hrvatskih medija izvještava o taktičkim bitkama koje bi mogle odlučiti jedan u najvažnijih dvoboja hrvatske reprezentacije u novijoj povijesti, onaj protiv Meksika, na hrvatskoj dalekovidnici muku muče s mnogo banalnijim problemima. Naime, nastupi dvaju najvećih HRT-ovih uzdanica ovogodišnjeg prvenstva, Gorana Vlaovića i Igora Štimca, pod velikim su znakom pitanja. Kako neslužbeno saznajemo, za vrijeme utakmice s Brazilom Vlaoviću se zbog tehničkih problema na trenutak u slušalice vratio njegov vlastiti glas te još uvijek spava dok je Igor Štimac ispucao sve strane izraze kojima svoje smiješne komentare maskira u stručne.

“Pokušali smo snimiti Štimca kako komentira bez kićenih izraza koje je maloprije naučio napamet, ali pregledali smo snimku kasnije i čak je i brada Bruna Kovačevića kraj Štimčevih komentara izgledala uvjerljivo” javlja nam naš izvor s Prisavlja.

Kako neslužbeno doznajemo, iz kombinacija za utakmicu definitivno je ispao i Goran Vlaović koji se još uvijek oporavlja od moždane traume izazvane vlastitim komentarima te čitava sportska redakcija strahuje hoće li gledatelji uopće biti u stanju pratiti utakmicu bez Vlaovićevih opaski i Štimčevih analiza.

“Srećom, još uvijek imamo Ćosića da nas u trenucima kad Meksiko mijenja sistem iz 3-5-2 u 4-3-3 obavijesti koliko je stupnjeva bilo ujutro u 7 u hotelu, ali bojim se da bez Vlaovića mnogi gledatelji neće shvatiti da nam za pobjedu trebaju samo raspoloženi napadači, proboji po boku, mirnoća u obrani, dobivanje bitke na sredini terena i zaustavljanje protivničkog protoka lopte” kaže naš izvor te dodaje kako su za utakmicu s Meksikom u studio pokušali dovesti i Krunoslava Jurčića, ali kad ih je i on odbio odlučili su se ipak angažirati pravog pravcatog nogometnog stručnjaka.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments