ODZVONILO IM: Hajduku prijeti izbacivanje iz prve lige jer nije uspio dokazati nikakvu povezanost s Dinamom

Ovoj nogometnoj aferi dodajmo i lijepu vijest. Naime, poznato kazalište Broadway angažirat će prvu postavu nogometnog kluba Lokomotiva jer su oduševljeni kako već godinama uspješno glume da su pravi nogometni klub.

Splitski prvoligaš sa stogodišnjom tradicijom našao se u nezavidnoj situaciji nakon što je Nezavisna komisija HNS-a dobila dopuštenje Zdravka Mamića da napusti Guzanovu 13, poznatiju kao guzicu Zdravka Mamića i neformalno sjedište HNS-a, te napravi inspekciju nad splitskim klubom koja je pokazala šokantne rezultate.

Pošto nema nikakve veze s Dinamom, ostaje nejasno čime trener potiče igrače, ako im ne može reći da će ići u Dinamo ako budu dobri.
Pošto nema nikakve veze s Dinamom, ostaje nejasno čime trener potiče igrače, ako im ne može reći da će ići u Dinamo ako budu dobri.

– Nakon detaljne analize nogometnog kluba Hajduk, nismo uspjeli naći apsolutno nikakvu povezanost s Dinamom čime se čelništvo ovog kluba ogriješilo o hrvatsku nogometnu tradiciju, a disciplinska komisija HNS-a odredit će budućnost ovog kluba koji ne pripada hrvatskoj nogometnoj obitelji – komentirao je Tin Dolički, predsjednik disciplinske komisije HNS-a koji je zgrožen činjenicom da je Hajduk  išao toliko daleko da čak ima svoju vlastitu mail adresu.

-Sve smo pročešljali. Osim što imaju svoju vlastitu mail adresu, ovaj klub ima i svoje vlastite igrače, a kada smo ih pitali da nam dostave listu navijača i novinara koji su na platnoj listi kluba, nisu znali o čemu pričamo – zgrožen je Damir Vrbanović, glasnogovornik kazališta lutaka „Hrvatski nogometni savez“.

-Još ne znamo što će biti točno sa splitskim prvoligašem, ali veseli što je ovo u Hrvatskoj nogometnoj ligi ipak izdvojen slučaj. Nažalost, treba uvijek biti budan jer se uvijek može javiti netko ovakav, pa što bi onda trebali, imati  pošteno prvenstvo?- pita se Damir Vrbanović kojemu nije jasna i činjenica zbog koje navijači dolaze gledati utakmice ovog kluba iako ih nitko za to ne plaća.

Razveseli nas klikom:

0 comments