Talijani u panici pred utakmicu s Englezima: “Gel za kosu koji koristimo slabo podnosi ovu temperaturu i vlažnost”

Samo nekoliko sati pred utakmicu s Englezima panika se proširila talijanskim kampom, a vijest se probila i do medija. Iako se isprva pričalo da je netko od engleskih špijuna među talijanskim igračima proširio priču da će se milanski tjedan mode održati dok su oni u Brazilu, kasnije se pokazalo da to nije glavni razlog talijanskoj panici.

“Ma odmah sam nazvao dečka i pitao ga to o tjednu mode, ali on mi je rekao da je to veći nonsens od mode na Eurosongu”, priznaje nam jedan talijanski reprezentativac koji je želio ostati anoniman, jasno, iz razloga što još suigračima nije spreman priznati kako mu dečko ne voli Eurosong.

Naime, saznali smo uskoro, gel koji koriste talijanski reprezentativci loše podnosi brazilske temperature i vlažnost, a igrači već pola sata nakon nanošenja gela izgledaju poput Ace Lukasa. Zbog ovoga je Buffon već otkazao nastup na utakmici, a pitanje je kako će talijanski nogometaši devedeset minuta ležati po terenu ako će im frizure biti veća blamaža od ratnih pohoda.

Stručnjaci smatraju da utakmica svejedno neće biti ljepotica, iako u reprezentaciji Italije više nema Genara Gattusa, pa se očekuje manje od deset mrtvih Engleza, a neki su išli toliko daleko da su izjavili kako riječ “lijepo” nema što tražiti u istoj rečenici s Englezima.

Razveseli nas klikom:

0 comments