Ana Gruica oduševljena nakon poroda: “Sretna sam što je dječak, teško bi mi bilo s dvije curice”

Najpoznatiji hrvatski istospolni par, Ana Gruica i Hrvoje Šalković, u četvrtak rano ujutro postali su roditelji zdravog dječaka.

– Činjenica da je su doktori dječaka proglasili zdravim govori u prilog tome da još uvijek nije došao u kontakt sa Šalkovićevim knjigama što svakako ulijeva nadu da će izrasti u normalnomisleću osobu. No, ne znam koliko dugo će ih moći izbjegavati, pogotovo ako znamo da danas djeca počinju čitati sve ranije. Evo, baš jučer smo imali jednog šestogodišnjaka kojem je u vrtiću Šalkovićeva knjiga pala na glavu i jedva je preživio teški izljev ljigavosti na mozak – izjavio je za Sprdex ugledni hrvatski pedijatar Ratko Vrtilo koji dodaje.

– Prema prvim informacijama iz splitskog rodilišta, dječak je uspio ostati zdrav i kad je saznao da se zove Marat Ivan, a od prvih 12 sati na Zemlji samo je 10 i pol proveo plačući što je dobar znak da nije naslijedio sve Šalkovićeve gene, kako su doktori strahovali.

Kako doznajemo, rođenjem sina apsolutno je oduševljena emotivna majka dječaka, a svoju sreću s najmilijima je podijelila i Ana Gruica.

– Jako sam sretna što je muško, svakom bi bilo teško živjeti s dvije curice – izjavila je za Sprdex Gruica koja se, iako iscrpljena, uspjela i našaliti rekavši kako je porod trajao toliko dugo da su Hrvoje i medicinske sestre počeli sinkronizirati mjesečnice.

 

 

Razveseli nas klikom:

0 comments