Pozadina sukoba u The Voiceu: Tonyjev ego ušao u Jacquesovo gravitacijsko polje

„Producenti showa dobro paze da se apsolutno ništa zanimljivo ne dogodi tijekom emisije“, bio je kratki odgovor s Prisavlja nakon što smo ih upitali zašto svađa između Jacquesa i Tonyja nije emitirala na televiziji.

U subotu nakon emisije, naime, došlo je do verbalnog okršaja Tonyja i Jacquesa. Navodno je sve počelo nakon što je jedan od natjecatelja Cetinskog nazvao „Toni“. Cetinski mu je pokušao objasniti da on nije „Toni“ nego „Tony“ sa ipsilonom na što je Žak samo tiho uzdahnuo.

„Bilo je nevjerojatno. Kada je vidio da Žak koluta očima ego Tonyja Cetinskog počeo se širit brže nego noge glumice u usponu. Bilo je odmah jasno da će studio od tristo četvornih metara biti premal da u njega stanu Jacques i Tonyjev ego“, prepričava nam jedna svjedokinja.

„Sve je bilo puno emocija, emocije su prštale na sve strane, cijela sam se naježila, evo su mi suze došle“, prepričavala je Indira kojoj nitko nije rekao da su se kamere ugasile i da ne treba više pretjeranim reakcijama sakrivati kako nema pojma o glazbi.

Sve je, saznajemo od izvora, na kraju sredio Indirin suprug, a Dečaka nije bilo u studiju jer je morao kući biti do 11 i trideset.

„Možda je tako najbolje, pitanje je kako bi se ova drama odrazila na dečka u pubertetu“, završava naš izvor sa HRT-a.

Dodajmo i ovome vijest da je prije nekoliko trenutaka napisan milijarditi komentar na internetu kojim se maštovito ruga Žakovoj debljini.

„Biće mu je Tony ukra sendvič, hahahahha“, napisao je milijarditi duhoviti komentar na ovu temu Miro iz Krapine, a sveopćim nemaštovitim klišejima o Žakovoj debljini priključio se Sprdex sa milijun puta korištenom forom o Žakovom gravitacijskom polju. Radi toga se najdublje ispričavamo, ali jednostavno nismo mogli odoljeti ne napisati članak o ovoj dvojici.

Razveseli nas klikom:

0 comments