Nakon Kolindinog obraćanja naciji na HRT-u zavladalo oduševljenje: „Napokon program koji je gori od našega“

Danas je u prepunoj dvorani hotela Westin Kolinda Grabar Kitarović predstavila svoj program koji je revolucionaran po tome što se, za razliku od svih dosadašnjih HDZ-ovih programa, Tuđmana spomenulo u više od 70% rečenica.

„Do sada smo Tuđmana spominjali u 50% rečenica, 25% bilo je namijenjeno braniteljima, a 25% Gotovini. Ipak, sada kada je Gotovina prešao na crvenu stranu njegovo mjesto popunili smo sa još rečenica o Tuđmanu“, govori nam jedan visoki izvor iz HDZ-a.

Kolinda Grabar Kitarović u svom se četrdesetpetominutnom monologu dotakla i svih važnijih tema u društvu, a iz njenih bi obećanja neupućeni građanin brzopleto zaključio kako predsjednik zaista ima neke ovlasti u državi. Prilikom govora o borbi protiv korupcije, klijentelizma, nepotizma i o potrebi za neovisnim sudstvom dvojica HDZ-ovaca začepili su uši Tuđmanovoj bisti da pokojni predsjednik ne bi čuo da HDZ građanima obećaje poštenu Hrvatsku, potpuno suprotnu od one kakvu je prvi predsjednik stvorio.

Iako su brojni analitičari u popodnevnim satima kritizirali program, istog su, neočekivano, pozdravili s Prisavlja dodavši kako je netko napokon uspio napraviti gori program od njihovog.

„Koliko se god trudili puštati stare filmove iz šezdesetih i sedamdesetih godina, Karamarko i ekipa uporno vrte film iz četrdesetih. Kolindino domoljubno arlaukanje patetičnije je i jeftinije od komentatorskih ispada Drage Ćosića, a toliko unutarnjih i vanjskih neprijatelja ne mogu pronaći skupa Ćosić, Ante Kostelić i Bruno Kovačević“, prezadovoljan je naš izvor sa HRT-a

Razveseli nas klikom:

0 comments