ŠOK NA NOVOJ TV: Sandra Bagarić čitave dvije minute posvetila kandidatima emisije Tvoje lice zvuči poznato umjesto promoviranju sebe

Sandra Bagarić, članica žirija emisije Tvoje lice zvuči poznato zadužena uglavnom za pipkanje rukama Gorana Navojeca kad god stigne i reklamiranju sebe, u prošloj je emisiji, potvrdile su snimke, čak dvije minute posvetila kandidatima!

„Ne znam što joj je bilo. Emisija traje već nekoliko mjeseci, svake nedjelje po dva i pol sata. Sandra je do sada vrlo uspješno gotovo sto posto vremena provela promoviranju sebe, pokazivavši svoj glas i atribute i kad treba i kad netreba. A ne treba gotovo nikada. Ne znamo što joj se dogodilo pa je ovog puta pažnju čak dvije i pol minute prepustila natjecateljima“, govori nam jedan bliski prijatelj ove operne pjevačice koja je postala poznata zbog činjenice što je prosječna operna pjevačica koja iznadprosječno dobro izgleda.

„Ovog nije bilo u scenariju. Inače kad završim pjesmu idem pred žiri, poslušam Navojeca, onog lika za kog neman pojma zašto je tamo, a onda pustim Sandru Bagarić da desetak minuta promovira sebe i pokazuje svima svoje glasovne mogućnosti. Kada mi je postavila pitanje ostao sam blago šokiran“, svoje iznenađenje ne krije Giulliano, jedan od kandidata.

Iako smo pokušali doći do Sandre, to nam nije pošlo za rukom, pa još uvijek ne znamo što ju je natjeralo da malo pažnje posveti i drugima, te na dvije minute učini da izgleda kao da ona nije centar emisije.

Javnost je podijeljena. Dok jedni smatraju da se Sandri ovakav gaf dogodio slučajno, zbog trenutka nepažnje, drugi smatraju kako će možda poznata operna pjevačica u sljedećim emisijama sve više tonuti u drugi plan.

“Prestala je promovirati samu sebe, što je sljedeće? Hoće li u sljedećoj emisiji možda prestati pipkati Navojeca rukama, a onda će se prestati smijati na silu. Što ćemo onda. Toliko je sve ove emisije loše glumila smijeh i iskrenost da me podsjetila na sve one djevojke kojima sam na spoju pričao o svojim predmetima na fakultetu”, na jednom forumu napisao je Zdeslav, dvadesetrogodišnji student muzeologije i bugarske književnosti.

Ideju za tekst poslala nam je  Ella Erceg. Pošalji nam i ti svoju ideju. Ako nećeš, barem nas lajkaj na Facebook stranici.

Razveseli nas klikom:

0 comments