Bozanić bijesan na Glogoškog: „Protukršćanski je i protuprirodno drugom muškarcu ulaziti na stražnji ulaz!“

Sa tri dana zakašnjenja, što je odlično s obzirom da obično kasne 500-600 godina, o odnosu Milanović-Glogoški oglasila se i katolička crkva.

„To je za svaku osudu. To je ponašanje kakvog se ne bi postidjeli SDP-ovci ili Srbi iz Srbije“, bijesan je bio Bozanić komentirajući izjavu Glogoškog kako je u Milanovića ušao na stražnji ulaz.

Ni ostali crkveni dostojanstvenici nisu bili nimalo oduševljeni. „To je strašno. Da se tako ulazi u muškarca na stražnji ulaz. Nije Milanović neki, šta ja znam, dječak…“rekao nam je jedan biskup koji je želio ostati anoniman. Kaže, možemo samo napisati da je on godinama poznat kao biskup koji se zalaže za borbu protiv prava drugačijih, što izbor suzava za točno nula biskupa.

Mediji su se posljednjih dana posebno raspisali o odnosu Milanovića i Glogoškog, a kao kod svakog celebrity para, stvari su vrlo brzo završile svađom i međusobnim optuživanjem.

U policiji posebno strahuju da Milanović zaista ne pristane na detektor laži, na što ga je pozvao Glogoški, jer se boje da bi detektor prvu istinitu tvrdnju kod ove dvojice mogao detektirati tek za blagdan Sveta tri kralja. 2020. godine.

Razveseli nas klikom:

0 comments