Bear Grylls spreman za izazov života: “Probat ću preživjeti tjedan dana u Splitu”

Foto: Screenshot YouTube, Al Jazeera

Poznati pustolov Bear Grylls objavio je kako je spreman za izazov života- tjedan dana će sam samcat pokušati preživjeti u Splitu.

“Ništa neću nositi sa sobom. Brod će me iskrcati na ulazu u splitsku luku. Planiram da ću se desetak sati probijati kroz ulje do Rive”, ima plan poznati britanski pustolov.

Kad jednom dođe do Rive, prepušten je sam sebi.

“Neću imati novca, želim se potpuno uklopiti s domorocima”, kaže Bear Grylls koji je od opreme ponio samo sunčane naočale i lažne ključeve od skutera.

“Moram se potpuno uklopiti”, kaže.

“Prvo ću se probati zaposliti u banovini. Kakve veze, što pitate? Nemam nikakve veze, sve ću napraviti golim rukama”, novinarima objašnjava naivni Britanac.

Sedam dana britanski će istraživač koji je do sada boravio u pustinjama Afrike, prašumama Južne Amerike i prostranstvima prazne glave Zdravka Tomca prvi će put probati preživjeti u potpunom smradu i bez pitke vode.

“Znam da neće biti lako. Čujem da u Hrvatskoj žive čudna bića, polu ljudi polu HDZ-ovci. Izgledaju kao ljudi, ali razmišljaju kao ovce”, istraživao je poznati istraživač Hrvatsku.

“Split je posebno zanimljiv. Kao grad, a nije. U 21. stoljeću sve smrdi po smeću, a pitke vode nema”, kaže pustolov.

“Pravi Mediteran kakav je nekad bio. Eto vam odličnog mota za turističku zajednicu, toga se sigurno nitko nije sjetio”, zaključuje.

Razveseli nas klikom:

0 comments