SRAMOTA: HDZ-ovac napisao status na Facebooku bez ijednog fašističkog ispada!

Velika sramota nadvila se nad malu seosku podružnicu HDZ-a u selu Runovići kod Imotskog.

„Mi smo mala, seoska organizacija koja broji oko dvjestotinjak članova, ukljućujući i stanare seoskog groblja“, opravdava se Zdravko Kulić, predsjednik lokalnog ogranka koji smatra da je njihov član svojim statusom nanio ogromnu sramotu cijelom selu.

„Kao da je malo što u susjednim Zmijavcima imaju za tri metra veći zvonik na crkvi, sad nam još fali da nas okolna sela zovu demokratima i liberalima“, žali se naš izvor.

Danas je, naime, jedan lokalni HDZ-ovac, Mile B., na svoj facebook profil napisao status kojim podržava Kolindu, a koji nema, na opće zaprepaštenje svakog pristojnog HDZ-ovca, niti jednog jedinog fašističkog ispada.

„Ma ništa. Ni Za dom spremni na kraju. Drugo da ne govorimo“, razočaran je lokalni župnik koji se čudom čudi gdje je pogriješio. „Ovako liberalne i demokratske izjave na mojim propovijedima nije čuo“, opravdava se.

U statusu, kojeg autentičnost potvrđuju gramatičke greške i sveopća nepismenost, tipični za prave hrvatske domoljube, nema ni na jednom mjestu prijetnji likvidacijom glasačima Josipovića ili barem Srbima. „Ako među njima i ima razlike“, mudro će naš izvor sa početka priče.

„Ma lako za prijetnje, nema ni prognoze o spuštanju crne magle, spominjanja crvenog zmaja. Ni riječi o Josipovićevu ocu. Ma ni Josipovića nije nazvao Yusipović. Bar je to mogao“, toliko jako vrti glavom naš izvor da je raspelom s vrata razbio izlog dućana sa druge strane ulice.

Do nesretnika nismo uspjeli doći, kažu, nije raspoložen za izjave. „Bude li ijedan glas za Josipovića znamo na čija ćemo vrata pokucati bazukom. A onda bi Mile mogao preseliti na groblje, a tamo će opet glasati za pravu stranu“, pametno zaključuje jedan član stranke koji je želio ostati anoniman jer UDBA sve gleda, a i penzija mu je lažna pa ne želi privlačiti pozornost.

Razveseli nas klikom:

0 comments