Osamnaestogodišnji vlasnik Fiata Multipla prvi srednjoškolac u povijesti koji zbog auta ima manje seksa

Ivan Batalić tipični je 18-godišnjak iz Posušja. On je, kao i svaki Hercegovac, nakon 9 godina samostalnog upravljanja motornim vozilima konačno dobio i dozvolu za upravljanje motornim vozilima. Također, kao i svaki Hercegovac, to je proslavio frontalnim sudarom sa stablom nakon noćnog izlaska, no, pokazat će se kasnije, natučena rebra i hematomi po glavi najmanje su zlo koje mu se u mladom životu dogodilo.

Budući da je u brdskim krajevima Hrvatske i većem dijelu BiH narodnim zakonom zabranjeno biti ne-motoriziran dulje od 4 sata, dječakov otac po Ivana je u bolnicu došao s novim automobilom.

”Mislio sam da možda od potresa mozga vidim iskrivljene linije i dupla svijetla s prednje strane. Ali, rog te jeba, ujutro se budin kad ispri kuće opet ista scena. Mislin, znan da je kriza, ali bogati onda san moga i sa traktoron u školu, a ne se ovako sramotit” kaže Ivan.

”Teško mi je otomen uopće i govorit. Prije san ima sređenu BMW kocku, to kad bi isprid škole parkira čovik ne bi zna je li došlo auto ili je pa komet. A evo jučer, gonjan ovog Fiata kad stopiraju dvi pi*ke, ja se zaustavija, a one samo okrenile palac prema doli” potpuno utučen je ovaj nesretni Posušak.

Ivan je nesretni vlasnik Fiat Multiple tek tjedan dana, ali to je već ostavilo itekakvog traga na njegov društveni i seksualni život.

”Ma ni policija me više neće da zaustavi” konačan dokaz svoje očajne situacije na koncu iznosi Ivan, a dodatna tragedija je ta da je upravo bježanje od policije jedan od najsigurnijih načina za ponovno podizanje ugleda u selu.

0 comments

Piše: