OPASAN PRESEDAN: Hrvat tvrdi da je prvenstvo u rukometu počeo gledati prije polufinala

Prema tvrdnjama jednog internetskog portala danas je u Kataru utakmicom između Hrvatske i Australije počelo Svjetsko prvenstvo u rukometu. Informacija je to, kao i svaka druga iz “24 sata”, koja ne bi trebala zanimati nikoga, ali iz svega je ipak proizašla relevantna vijest, kao i svaki put kad su “24 sata” u pitanju, nakon reakcije čitatelja.

Na članku u kojem se spominje rezultat navodno odigrane utakmice, naime, zabilježen je komentar nevjerojatnog sadržaja: “Dečki su dobro odigrali, tek je prva utakmica, bit će vremena da osjete parket i uigraju obranu”. Autor komentara 26-godišnji je Splićanin Mirko Popović koji je u telefonskom razgovoru vašem novinaru potvrdio da je na svoje oči vidio navodno odigranu utakmicu.

Ako se ova informacija pokaže istinitom, bit će to prvi slučaj u modernoj povijesti da je jedan Hrvat pogledao rukometnu ili košarkašku utakmicu prije polufinala velikog natjecanja.

Kad ste prvi put primijetili da ste čudak, pitamo Mirka, a on spremno odgovara:

– Pa bilo je to prije četiri godine, dakle prije 12 europskih i 16 svjetskih rukometnih prvenstava. Gledao sam utakmicu polufinala s ekipom u kafiću i u jednom trenutku iz mene je izletila rečenica: “Prebacimo se u 5-1 obranu”, što je bio prvi put u povijesti da je jedan hrvatski rukometni navijač tokom utakmice upotrijebio frazu koja nije “diži ruke sudac” ili “jebem ti mater sudac”. Tada sam shvatio da sam čudak” kaže Mirko koji nas uvjerava da će rukometaši u Kataru navodno odigrati najmanje pet utakmica prije nego izgube od Francuske.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments