Udruga kvartovskih kamatara ponudila pomoć udruzi Franak: “Kod nas kamata može skočiti najviše desetak puta”

Udruga kvartovskih kamatara „Bokser“ danas je u Zagrebu održala konferenciju za novinare na kojoj je predstavila svoje kreditne pakete za koje tvrde da su povoljniji od onih u bankama.

„Evo, primjerice, ako kod mene posudite deset tisuća Eura svojom čašću vam mogu garantirati da mi nećete trebati vratiti više od sto tisuća. Koja vam banka tako povoljan kredit može omogućiti?“ objašnjava Marko Luganić Šamar, predsjednik Boksera dok lagano češka tetovažu sa kineskim znakom za kojeg on misli da predstavlja zmaja.

„Sa druge strane, mi vam javimo i koji dan prije da vam kamata rasta. Tako da nema šokova ono da upalite dnevnik i čujete vijest da vam je kamata toliko skočila da se sudarila sa Međunarodnom svemirskom postajom“, prednosti kreditiranja kod vašeg kvartovskog kamatara predstavlja Bokser.

Podsjetimo, švicarski franak posljednjih je dana popljačkao više ljudi nego švicarska vojska u cijeloj povijesti, a ukoliko nastavi rasti još neko vrijeme ozbiljno prijeti da postane veća ekonomska nepogoda i od Branka Grčića.

Razveseli nas klikom:

0 comments