Karamarko predstavio prvi veliki uspjeh nove Vlade: Osigurali smo rast broja dana u veljači

Tomislav Karamarko danas je predstavljajući reformu kurikuluma novinare informirao o prvim velikim uspjesima nove vlade.

Navodno je pet desetih travnja u četvrtom mjesecu inicirao upravo Zlatko Hasanbegović koji se požalio da on i Baldasar neće stići obići sve spomenike gdje su pozvani.
Navodno je pet desetih travnja u četvrtom mjesecu inicirao upravo Zlatko Hasanbegović koji se požalio da on i Baldasar neće stići obići sve spomenike gdje su pozvani.

“Mi nastavljamo sa reformom školskog sustava makar to značilo, kako neki zlobnici kažu, što više školovanih ljudi to manje glasača HDZ-a. Nama je Hrvatska na prvom mjestu, a to se ionako neće dogoditi još 20 godina, nijedna Vlada ne gleda toliko unaprijed”, odgovorio je Karamarko na kritike.

“Ono što posebno veseli, to je činjenica da je već u prvom kvartalu nove godine pod novom vlasti značajno porastao broj dana u mjesecima. Evo, veljača ima 29 dana, a bivša vlast ih je jedva 28 sakupila”, rekao je Karamarko.

“Sve oni rade da utrnu Hrvate. Manji broj dana u godini značio je da godine brže prolaze, a znamo da Hrvati izumiru. Eto, to i je bio glavni cilj SDP-a, smanjiti broj dana”, grmio je Karamarko koji porast broja dana očekuje i u idućim kvartalima.

Navnodno ćemo već u drugom tromjesečju imati pet desetih travnja da Hasanbegović i još neki ministri mogu obići sve manifestacije koje se sasvim slučajno i sa nikakvim lošim konotacijama odvijaju baš taj dan. No Karamarko nam to nije želio potvrditi.

“Neću više ništa reći osim da planiramo još povećati broj dana. Imamo sad prvi kvarta, drugi, četvrti, eto mislim da sam sve rekao, dakle prvi kvartal, slijedi drugi, četvrti i to, sve sam rekao”, zbunio se Karamarko kao uvijek kad se dođe do matematike.

“Eto zašto je potrebna kurikularna reforma”, nasmijao je potpredsjendik Vlade novinare.

Bivši premijer odbacio je optužbe da su oni namjerno skratili broj dana u godini. “Nismo ih kratili ali nismo ni dodavali, jednostavno smo zbog građana željeli da četiri godine što brže prođu. Zaista, tko bi još jedan dan na ministarskim funkcijama gledao Marasa, Zmajlovića i ekipu. I jedan dan je previše, kamoli četiri godine”, iskren je jedan SDP-ovac koji je želio ostati anoniman jer SDP ima demokraciju samo na papiru pa se boji da ne izleti iz stranke.

Razveseli nas klikom:

0 comments