Nakon otkrića tko stoji iza prosvjeda u Savskoj hrvatska policija preuzela slučaj ubojstva Džingis Kana

Gotovo četiri mjeseca od početka prosvjeda policija je uspjela riješiti misterij o tome tko iza organizacije stoji. Podsjetimo, sve do danas većina stanovništva je vjerovala u takozvanu darvinističku verziju početka prosvjeda koja kaže da su se prosvjednici okupili spontano.

„Vidite, evolucionisti vjeruju da je život nastao u praoceanima gdje su se razni elementi potpuno slučajno spojili i stvorili prvi život. Šanse za to su veoma male, ali tko smo mi da opovrgnemo da su se na istom mjestu ispred Ministarstva branitelja u jednom momentu sasvim slučajno mogli naći Glogoški, Klemm, par autobusa branitelja, šator, predsjednik oporbe, buduća predsjednica i tridesetak metara nacjepanih drva“, u evolucionističko-spontanu teoriju uvjeren je Miro Balić sa zagrebačkog PMF-a.

Ipak, iz policije su danas bacili novu teoriju u kojoj tvrde da prosvjed nije nikako mogao nastati spontano, već da postoje organizatori.

„Ne bismo još o imenima, sve su to za sada teze. Od dokaza imamo samo nekoliko tisuća slika, intervjua na televiziji i izjava za medije, kao i nastup u Nedjeljom u 2. Sve je to još vrlo klimavo“, govori nam naš izvor iz zagrebačke policije koji tvrdi da im nije dugo trebalo da riješe cijeli slučaj.

„Vidite, mail o mogućoj neregularnosti prosvjeda primili smo prije četiri mjeseca, a kombinacija našeg Pentiuma dvojke i Internet explorera zaslužna je što ga tek danas uspjeli otvoriti“, pravda se naš izvor.

U svakom slučaju, ovako brza reakcija policije odjeknula je i u svijetu. Tako bi, navodno, već sljedećeg mjeseca hrvatska policija mogla preuzeti vrući krumpir u vidu ubojstva Đingisa Kana koji već nekoliko stoljeća stoji neriješen.

„Još ništa ne znamo, nećemo potvrditi, ali lako je moguće. Posebno što, ukoliko ubojica mongolskog kana bude izveden pred lice pravde na hrvatskom sudu to neće biti prije 2045. godine jer je upravo počelo raspravno ročište o ubojstvu kralja Zvonimira“, govori nam naš izvor.

Razveseli nas klikom:

0 comments