Amerikanci spremaju brutalnu osvetu auto-bombašima; u Irak šalju Mladena Grdovića?

Umjesto skupim tenkovima i projektilima, Amerikanci će strah sijati Grdovićem za volanom.

Mladen Grdović, prema vlastitom priznanju, čašu nije takao što je rezultiralo da je ovaj vikend napuhao samo 2,3 promila.

 „Kunem vam se, ne lažem. Čašu nisam takao već mjesecima. Pijem na slamku. Nisam rekao da ne pijem nego da više neman kontakta s čašom“, tehnički je u pravu zadarski slavuj koji bi, kako sada stvari stoje, uz pjevačku mogao dobiti i vojnu karijeru.

„Istina je, s Mladenom smo u pregovorima. Prvo je bila ideja da na dronove stavimo zvučnike i puštamo njegove pjesme teroristima, ali to bi bilo kršenje Ženevskih konvecija pa smo od toga odmah odustali. Srećom, kad smo se išli naći s njim putem do kafića imao je dvanaest prometnih nesreća. Odmah nam je sinula ideja“, zadovoljno trlja ruke Johnson Bleding, američki vojni ataše za Bliski Istok koji je osobno došao provjeriti Grdovićeve vozačke mogućnosti.

„Ovo je nevjerojatno, s autom napravi veću štetu u jednoj vožnji nego cijela naša grupa tenkova“, oduševljen je američki gost nakon što ga je zadarski kvart Arbanasi nakon jedne prosječne Grdovićeve vožnje podsjetio na Hirošimu.

Grdović bi, saznajemo, trebao postati američki odgovor na autobombe. „Auto bomba mora eksplodirati na jednom mjestu i to je to, Grdović može kilometrima raditi štetu“, objašnjava Blending,.

Uz to, Grdović bi u Iraku trebao paziti na policijski sat. „Kada ljudi saznaju da je Mladen za volanom, nikome neće pasti napamet izaći noću. A što je najbolje, umjesto skupim gorivom ovo ćemo oružje za masovno uništenje puniti jeftinom brljom iz vinarije od samo šest kuna po litri“, pobjedonosno zaključuje naš izvor.

Razveseli nas klikom:

0 comments