Umalo tragedija na The Voiceu; Tony Cetinski skoro preminuo dok je držao uvučen trbuh pred kamerama

Dok je većina nacije napeto isčekivala hoće li njihovi kandidati proći dalje, iza kamera se odvijala prava drama, a malo je nedostajalo da sve skupa završi kud i kamo gore. Naime, Tony Cetinski ostao je bez zraka jer je predugo držao uvučen trbuh pred kamerama.

„Bilo je grozno. Od početka showa postoji dogovor da Tony u nijednom kadru ne smije biti duže od trideset sekundi jer toliko može držati uvučen drob. Znate, da se pred kamerama ne vidi da liposukcije nisu pomogle. Ali sinoć se voditelj zaboravio i počeo pričati u trenucima dok je Tony bio kraj njega“, priča nam jedan zaposlenik HRT-a koji je cijelu dramu pratio izbliza.

Srećom, u posljednji trenutak su puštene reklame, a Tony je napokon mogao udahnuti zrak i opustiti trbuh. No, drama je tek tada počela.

„Vikao sam mu da to radi pomalo, da ne dođe do nesreće. Nažalost, nije me čuo, opustio je naglo drob, a dugmad s košulje počela je poput metaka letjeti po studiju“, govori jedan svjedok ovog nemilog događaja.

„Svi smo se posakrivali iza Jacquesa, a Indira je Dečaku rukama prekrila oči da dijete ne gleda dramu koja se događala. Znate, Dečak je osjetljivim tinejdžerskim godinama i svi su se poplašili da mu uslijed šoka glas nikad ne mutira“, prepričava jedna gledateljica.

Kako saznajemo, jedan je kamerman pogođen Tonyevim dugmetom s košulje u nogu te je brzo hospitaliziran. Desetero gledatelja pronađeno je u nesvjesnom stanju, ali se naknadno ustanovilo da nisu ozlijeđeni već da su samo zaspali od dosade, što je česta pojava u ovom showu.

Sviđa ti se što radimo? Lajkaj Sprdex na Facebooku. A lajkaj i naš drugi projekt Uskličnik.com.

Razveseli nas klikom:

0 comments