Vlatko Marković: Svesrdno se ispričavam, ali trenutno nisam u mogućnosti primiti Vaš poziv

Predragi Vođa

O lijepi, o dragi, o slatki Vlatko
Dar u ‘kom sva blaga višnji nam Bog je do’
Uzroče istini od naše sve slave
Uresu jedini od ove države
Sva srebra, sva zlata svi ljudski životi
Ne mogu bit’ plata tvoj čistoj dobroti!

ZAGREB – Naprosto nevjerojatne vijesti stižu iz Rusanove 13 – novinar Sprdexa telefonski je kontaktirao predsjednika HNS-a Vlatka Markovića i doživio odgovor bez presedana. ”Svesrdno se ispričavam, ali trenutno nisam u mogućnosti primiti Vaš poziv. Nazvat ću Vas čim mi to vrijeme dopusti i molim da Vi i čitatelji Vašeg cijenjenog portala primite moje najiskrenije isprike zbog ove očite nepristojnosti.”

Iako je novinar predsjednika nazvao u 4 ujutro kako bi na prepad iskamčio iskren odgovor na aktualne afere namještanja, gospodin Marković dokazao je kako su dosadašnji medijski napadi na njega sasvim neutemeljeni te da itekako drži do bečkih manira kojima ga je majka davno poučavala na obroncima Kalina i Rudine.
Također, da je čovjek kojemu se laž ne omakne niti slučajno, gospodin Marković dokazao je nazvavši nas tek 10 minuta nakon prvotnog poziva i odgovorivši na sva naša pitanja. U znak isprike zbog iskazane nepristojnosti poslao je i 30 potpisanih dresova reprezentativaca koje su u svojim kljunovima donijele najčišće bijele golubice ikad viđene, a koje su  tijelima ispisale riječ ”oprostite” na pariški plavom nebu na kojem je netom prije raketama iz Kine gospodin Marković razmaknuo i najmanji oblačak.
Bože, potopiš li ikad opet ovaj svijet sada znamo da se svi možemo skloniti u Vlatkovo srce. Kakav čovjek!

Razveseli nas klikom:

0 comments