DRAMA U SABORU: Izvlačenje Šeksa iz saborske fotelje trajalo osam sati

U trenucima kad su hrvatski mediji objavili nestvarnu vijest da Šeks odlazi iz Sabora i postaje Kolindin savjetnik, a humoru i maštovitosti odani Hrvati počeli se natjecati tko će prije napisati kako postaje savjetnik o alkoholu, u Saboru je počela prava drama.

Naime, ubrzo je ustanovljeno da se Šeks, nakon što je četvrt stoljeća neprestano zauzimao saborsku fotelju, naposljetku zalijepio za istu.

„Ispočetka smo mislili da se malo šali. Znate, takav je on, voli se malo našalit. Tako se skoro deset godina šalio sa svima i tvrdio da cijeni Ivu Sanadera, da bi onda pred par godina rekao da se samo zajebavao, haha koji je to zajebant“, govori nam jedan HDZ-ovac.

„Nakon pola sata vidjeli smo da zaista ne ustaje. Trebali smo nešto sa čime ćemo ga zaista namamiti iz fotelje. Počeli smo mu mahati ponudama za nadzorne odbore. Vidjeli smo da želi ustati, ali ne može. Na kraju smo shvatili da sami nećemo moći rješiti problem, baš kao što nikada nijedan problem i nismo kvalitetno riješili“, iskren je HDZ-ovac koji je u nadzornim odborima namijenjenim Šeksu počastio suprugu.

„Godišnjica nam je, pa eto, kad je već ne mogu odvesti sa sobom u New York dvadesetak dana na službeni put Vladinim avionom“, romantičnu stranu otkriva anonimni HDZ-ovac.

Izvlačenju Vladimira Šeksa iz klupe uskoro su se pridružili i SDP-ovi zastupnici. Međutim, kako Hrvatsku u posljednje četiri godine nisu iz krize uspjeli izvući niti jednog centimetra, iluzorno je bilo očekivati da će im to uspjeti s dobro fiksiranim Šeksom.

Uskoro je pokušao pomoći i Pupovac koji je naglasio da nije slučajno što se sada već prilično umorni Šeks po prsima oznojio u obliku slova U.

Nakon što se ostalih 140 zastupnika nije pojavilo na zasjedanju, u pomoć su pozvani GSS-ovci i komunalni redari koji su razrjeđivačem i špatulom strugali komad po komad uraslog Šeksa.

„Nije se znalo gdje prestaje fotelja, a počinje Šeks. Ispod njega smo našli mnoštvo predmeta koji su se tu nataložili tijekom devedesetih. Na jednom ugovoru o prodaji jedne tvornice za kunu pronašli smo nešto što bi moglo sličiti na obraz. To je sve još uvijek tek teorija, međutim uspijemo li povezati obraz s HDZ-ovcem biti će to značajan dokaz u teoriji da su i HDZ-ovci nekada bili ljudi, te da su imali obraz i moral kojeg su, u sveopćem lopovluku devedesetih, nepovratno izgubili“, oduševljen je jedan arheolog koji je također pozvan na mjesto događaja.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments