Problem u X-Factoru: Upravitelj psihijatrije neće više Željka Joksimovića puštati za vikend!

Kako ekskluzivno saznajemo, producenti X-Factora našli su se pred problemom koji prijeti potpunim kolapsom cijelog showa. Iako se do sada strahovalo da bi moglo nestati papirnatih maramica kojima Massimo briše znoj dok bira koga će izbaciti, problem je, navodno, u Željku Joksimoviću.

Kada ne vrijeđa tinejđere zbog debljine i radi budale od njih tvrdeći da ga lažu, Joksimović se bavi i glazbom i bildanjem ega. Iako se do sada vjerovalo da se u centru Svemira nalazi ego Tonyja Cetinskog i da se sve vrti oko njega, novija istraživanja upućuju na to da se ipak u središtu Svemira nalazi Joksimovićev ego oko kojeg se vrte i ego Tonyja Cetinskog i čitavi Svemir.

„Taj takozvani Joksimovićevski obrat otkrili smo sasvim slučajno. Naime, željeli smo otkriti koliko se puta u minuti Massimo požali da mu je izbor težak kada smo otkrili ogromnu količinu samoljublja. Pošto je Cetinski bio udaljen petsto kilometara shvatili smo da je stvar u Joksimoviću. Naša istraživanja dala su nam nevjerojatne rezultate i sada čekamo potvrdu o postojanju egocentričkog sustava po kojem je Svemir uređen“, uzbuđen je Denis Podrugac, thrasholog i specijalist za samoljublje balkanskih zvijezda koji je doktorirao na temi Žakovog odnosa sa vizažisticama.

Ipak, pretjerano pojavljivanje Joksimovića u medijima posljednjih dana uzbudilo je njegove liječnike koji tvrde da ga više neće puštati sa psihijatrije niti vikendom.

„Što da vam kažem, on je u nježnim godinama, želi se dokazati. Ne možemo riskirati da sretne još nekog petnaestogodišnjaka pred kojim će pokazivati svoju veličinu i značaj. Ovdje kod nas, za razliku od onog studija tamo, ima sasvim dovoljno stolica pa može s njima raditi što želi“, oprezan je jedan beogradski psihijatar zadužen za ovaj težak slučaj.

Razveseli nas klikom:

0 comments