SENZACIONALNO OTKRIĆE: Djevojka nakon prekida otkrila da se Nutella može mazati na kruh!

Kada se Matea Klarić, osamnaestogodišnja maturantica opće gimnazije u Virovitici jutros probudila nije ni slutila kakav je dan čeka.

„Ustala sam u pet sati ujutro da se stignem našminkati do škole. Sreća da je škola u popodnevnoj smjeni ovaj tjedan pa sam uspila odspavati nekoliko sati“, prepričava Matea koju je u ogledalu dočekalo prvo iznenađenje.

„Sinoć sam ostala bez vreća u koje strugam šminku sa sebe pa sam se probudila polunašminkana. Kada sam pogledala u ogledalo mislila sam da mi se ukazao Heathe Ledger iz Batmana. Onda sam shvatila da sam to samo ja“, prisjeća se ova maturantica koja nije trebala dugo čekati na drugi šok.

Nju je, naime, porukom ostavio njen dečko, ljubav njezina života s kojim je u vezi od osmog travnja. „Iznenadio me neugodno k’o prišt pred subotnji izlazak. A mislila sam da je on onaj pravi. Već smo počeli razmišljati i o zajedničkom Facebook profilu“, još uvijek utučena prepričava nesretna Matea koja je jedva smogla snage da o prekidu stavi status.

Cijelo popodne su je, priznaje, tješile prijateljice, a kolika je bila razina depresije najbolje govori to što je, priznaje, u školi cijeli jedan školski sat slušala profesoricu, propustivši trista poruka, tisuću notifikacija, što od lajkanja što od izražavanja saučešća zbog umrle ljubavi.

„Jednostavno se nisam mogla oporaviti. Hajde da me ostavio u petak pa da u subotu nađem novog dečka. Ali ovako usred tjedna…“, zamuckuje Matea koju je depresija sve više stiskala kako je padao mrak.

„Pojela sam pola tegle Nutelle, a onda sam odlučila presuditi sama sebi. Mislila sam se zatvoriti u sobu i dva sata čitati knjigu iz filozofije i umrijeti od dosade, ali ipak sam odlučila otići sa stilom“, nastavlja Matea.

„Odlučila sam se na damsko samoubojstvo jedenjem kruha iza 18 sati. Da mi posljednji trenuci budu što bezbolniji, kruh sam odlučila kombinirati s onim ostatkom Nutelle što nisam pojela. Tada sam došla do otkrića“, prisjeća se djevojka.

Matea je, naime, otkrila kako se Nutella ne mora jesti sama. „Nisam mogla vjerovati kada sam shvatila da mi je kruh u kombinaciji s Nutellom jako ukusan.

„Odmah sam javila prijateljici Josipi koja mi je, nećete vjerovati, uzbuđeno javila da se emocije mogu nekada držati i u sebi odnosno da ih se ne treba svaki put staviti na Facebook. E u to ne vjerujem!“, zaključuje naša sugovornica dok na Facebook stavlja status “feeling excited”

Sviđa ti se što radimo? Lajkaj Sprdex na Facebooku. A lajkaj i naš drugi projekt, Uskličnik.com.

Razveseli nas klikom:

0 comments