Mladen Grdović i Alen Vitasović glavni favoriti na ovoljetnom festivalu šanksone

Tradicionalni ljetni festival šanksone koji se na Jadranu odvija od 1. lipnja do 1. rujna ove će godine, prema svemu sudeći, biti i jedan od najboljih u  povijesti. Prva grla i najveći favoriti festivala, Mladen Grdović Alen Vitasović, iza sebe imaju izvrsnu zimsku turneju te ljetni festival dočekuju u odličnoj formi. Grdović je godinu otvorio hitom “Crta bila, pet promila, crveni Ferrari za pravila ne mari”, a solidan uspjeh zabilježio je i evergreen “Balada za mlade, ne sjećam se norijade”.

S druge strane, nakon napornog rada na novom albumu na festival šanksone s velikim očekivanjima stiže i Alen Vitasović koji za ljeto najavljuje više od 300 koncerata od kojih se planira sjećati nijednog.

– Pa, svakako da smo Mladen i ja favoriti, što ne treba čuditi kad pogledamo kakva je konkurencija. Oni od bijelog vina vole samo bijelo, ako me razumijete. A čujem da se ove godine na festival prijavio i Marko Tolja što će, nema sumnje, mene i Mladena natjerati da oborimo rekord u broju povraćanja u jednoj večeri – izjavio je za Sprdex Vitasović.

Osim Grdovića i Vitasovića, na ovogodišnjem festivalu očekuju se i zapaženi nastupi Josipe Lisac, Tereze Kesovije te Arsena Dedića čiji je bend, kako saznajemo, dobio jedno zvučno pojačanje u vidu 3D printera koji će mu svakog četvrtka printati novu jetru.

Razveseli nas klikom:

0 comments