PRESEDAN Splićanin na Ultru ušao s kupljenom kartom!

Ultraško ludilo zahvatilo je cijelu Dalmaciju, na tisuće partijanera okupiralo je cijelu okolicu, a osim alkohola brojnim dućanima prijeti nestašica brašna koje se prodaje kao speed ili kokain, ovisi koliko je osoba koja prodaje besramna. Ipak, najluđa priča, u koju je prilično teško povjerovati, dolazi iz samog Splita. Naime, jutros se gradom proširila vijest kako je jedan domaći mladić na Ultru ušao uz pomoć – kupljene ulaznice!

„Kupiti ulaznicu za Ultru? Nikad čuo, evo bogami“, čude se dva mladića dok odmaraju od kopanja podzemnog tunela kroz kojeg će večeras ući na popularni festival. „Pa što ćete nam reći sljedeće, da ni unutra nije prošverca nikakvo piće nego da je dva deca pive plaća dvista kuna“, dodaju mladići te nastavljaju s poslom kopanja tunela.

U istinitost ove priče mnogi nisu sigurni. Postoji više načina na koji domaćini ulaze na Ultru, ali, slažu se naši sugovornici, nijedan nije kupnja karte.

„Hm, kupiti kartu, kupiti kartu, zvuči mi poznato. Ne znam, možda se karta kupuje kad igra Hajduk, na Ultru se ulazi podzemnim tunelom, preskakanjem ograde, prolaženjem kroz šipke, podmazivanjem redara ili jednostavno predajom narukvice koju imaju oni sretnici koji su dobili sponzorske karte. Nikada, doduše, nisam čuo da netko domaći govori o kupovanju karte“, čudi se jedan Ultraš koji ipak ne vjeruje da je netko od domaćih na festival ušao kupnjom karte. „Kupuju se redari, a ne karte, haha“, dodaje naš izvor.

Ovo je svakako najčudniji događaj na Ultri ove godine, a priča o kupnji karte nadmašuje i prošlogodišnji mini skandal kada je jedan od partijanera zaboravi staviti status „Eat, sllep, Ultra, repeat“ ili barem „Ako sam Guetanin i ja sam dite“, što su dva službena statusa poznatog Festivala koji će i ove godine učiniti više za promociju države nego tristo tisuća ministara turizma i Davor Šuker.

Za lajkati Sprdex ti ne treba ni karta ni narukvica. Lajkaj Sprdex na Facebooku. A lajkaj i naš drugi projekt, Uskličnik.com.

Razveseli nas klikom:

0 comments