PANIKA U ŠATORU Pred sastanak s premijerom nitko od branitelja se ne može sjetiti zašto ono prosvjeduju

Prosvjed u Savskoj koji je počeo u starijem pleistocenu, kako sada stvari stoje, pribiližio se svome kraju.

„Davno je počeo, još u starijem kamenom dobu. Arheolozi su u zemlji pronašli tragove nečega što bi mogao biti prašator, prvi šator ikada dignut. Ali osim toga i nekih stavova iz tog doba prisutnih kod jednog dijela prosvjednika, ništa drugo iz tog minulog vremena nemamo. To i jeste problem“, govori nam jedan anonimni prosvjednik koji je među prvima jutros priznao da nema pojma zašto ono prosvjeduju.

„Sjetio sam se da ujutro idemo na sastank s premijerom, to je ono što smo željeli, ali nikako da se sjetim što ćemo od njega tražiti“, priznaje naš izvor.

„Prvo smo zaključili da smo tu radi neisplaćenih plaća, ali onda se netko sjetio da su to radnice Kamenskog. Onda smo mislili da smo tu zbog toga što bi natrag na posao. No, to su ovi iz Imunološkom kojima se uvijek utrapimo na prosvjed pa posupamo svu pažnju“, prepričava naš izvor koji se s kolegama cijelo popodne pokušava sjetiti zašto ono prosvjeduju.

„Nabacivali smo ideje o tome zašto prosvjedujemo: niske kvote, višak vremena, iz čiste dosade, radi nekog malog Glavaševića, tko god to bio. Nažalost, još uvijek se nismo sjetili zašto smo točno tu“, iskren je naš izvor koji kaže da će sutra kod premijera samo kimati glavom, pristati na sve što im kaže.

„Ili ćemo se dignuti i ljuto izjuriti iz ureda te nastaviti sa prosvjedom. Ne znamo zašto točno prosvjedujemo, ali on nam mora tome udovoljiti“, iskren je naš izvor.

Razveseli nas klikom:

0 comments