SKANDAL NA KRALJEVSKOM DVORU: Osoblje bolnice kćer princa Williama opisalo ”slatkom i lijepom”. Dijete nije Englez?

Podsjetimo, 82′ druge kad je rođen princ William pri opisu se koristio izraz ”čovječja ribica”, a 1948. kad je rođen princ Charles od bolničkog osoblja čulo se samo: ”O, Bože!”.

Britanska javnost sada se sa sjetom sjeća naslovnica novina sa slikom tek rođenog princa Williama
Britanska javnost sada se sa sjetom sjeća naslovnica novina sa slikom tek rođenog princa Williama

VELIKA BRITANIJA – Nezapamćen skandal u ovim trenucima potresa britansku kraljevsku obitelj. Nakon što je ranije danas čitav svijet obaviješten o tome kakvog su intenziteta trudovi i koliko je otvorena vojvotkinja Kate Middleton, u jutarnjim satima svijet je konačno ugledala još uvijek bezimena princeza.

Iako je većini tradicionalnih Britanaca laknulo što je porod godine gotov, popodnevni čaj im je prisjeo u trenutku kada su počele curiti prve informacije iz bolnice.

Kako doznaje jedan od najuglednijih britanskih tabloida, nedugo nakon rođenja princeze od bolničkog osoblja moglo se čuti kako se radi o ”zdravoj, slatkoj i lijepoj djevojčici”!

Iako s Kraljevskog dvora još uvijek odbijaju komentirati slučaj, sve izglednije je kako su informacije koje je objavio The Sun istinite te kako je, po prvi puta u povijesti kraljevske obitelji, jedan od njenih članova oku ugodan.

”Ovo je pljuska u lice tisućljetnoj britanskoj tradiciji. Kate, priznaj što si radila na odmoru! Eno, pogledajte onog Harryja. Relativno je lijep i ne prestaje se uvaljivati u skandale. A ružni William sve i da hoće ne može napraviti seks skandal. Da je on poljubio Trnoružicu požalila bi što se probudila! O Charlesu da i ne pričam” izjavio je jedan od razočaranih Britanaca koji je pred bolnicom čekao rođenje.

Budući da se radi o povijesnom presedanu, još uvijek nije poznato kakva je procedura u ovom slučaju. Ipak, najizglednija opcija je da će prabaka kraljica Elizabeta pogledati djevojčicu i odrediti je li previše lijepa da bi bila Englez. Ona je to mislila učiniti već danas, ali odgodila je za sutra kada joj je javljeno da su arheolozi otkirili ostatke njenog izgubljenog kućnog ljubimca, tiranosaursa rexa, s kojim se igrala kada je bila mala djevojčica na prijelazu iz krede u juru.

Razveseli nas klikom:

0 comments