Djevojka i dalje depresivna iako je šerala preko 20 slika sa Ekskluzive.ba

Nesretna Marija Mamić, dvadesetogodišnjakinja iz Čakovca zadnja tri dana je provela na moru, ali zbog oblačnog vremena nije uspjela uhvatiti dovoljnu količinu boje čime je propala planirana promjena profilne slike, cover slike, slike na whatsappu, slike na viberu. Uz to, propalo joj je stavljanje pedesetak slika na Instagram, kao i slanje svoje slike s mora preko lažnog profila u inbox stranice „Najzgodnije cure Čakovca i okolice“.

„Što da vam kažem, uvijek se ovakve stvari meni događaju. Kao da mi je malo tračeva koji se u posljednje vrijeme šire poput prošlogodišnjih hlača o tome da sam djevica, a sad još moram riskirati da mi netko na sliku napiše da sam bijela poput kože ispod Bujančeva nosa“, žali nam se djevojka koja je nakon povratka s mora radi fakultetskih obaveza pala u tešku depresiju.

„Počela sam svako tri minute ići do frižidera, ali mislila sam da je to zbog učenja. Znate ono kad učite pa vam je dosadno pa odlazite do frižidera. No uskoro sam na svoje zaprepaštenje shvatila da svaki put kad odem do frižidera ja i jedem. Nakon samo dva dana one prošlogodišnje hlače koje se šire iz prošle rečenice više mi nisu bile toliko široke“, šokirana naglim debljanjem Marija je pala u još težu depresiju.

Marija je odlučila koristiti staru provjerenu metodu izlaska iz depresije, a to je šeranje slika sa životnim citatima sa bosanskohercegovačke stranice „Ekskluziva.ba“. No, na njeno zaprepaštenje ni to nije dalo rezultata.

„Prvo sam šerala smiješnu sliku – krnjavog čovjeka ispod kojeg je pisalo da je pušio petarde, haha, baš sam se nasmijala, a slika je uhvatila dosta lajkova što mi je popravilo raspoloženje. Nakon toga krenula sam s uobičajenim koktelom slika s citatima Balaševića, Selimovića i Ive Andrića. Ekskluziva uvijek pomaže. No ovaj put nije“, zabrinuta je djevojka kojoj nije jasno gdje je pogrješila.

Nakon terapije ekskluzivom djevojka je shvatila da je još uvijek u depresiji, te ni sama ne zna što da napravi.

„Ne znam, možda popričam o svojim problemima sa nekom meni bliskom osobom. To nikada nisam probala, možda i upali. Šteta što su sada svi offline“, završava depresivna djevojka.

Razveseli nas klikom:

0 comments