Novi politički reality show „Tvoje lice zvuči UDB-aško“ starta u rujnu

Na malim ekranima bi, saznajemo od jednog uhljeba sa HRT-a, od rujna trebao startati novi politički reality show koji nosi naziv „Tvoje lice zvuči UDB-aško“, a osim činjenice da se radi o političkom realityju, znaju se neki osnovni podaci.

Tako će se još neimenovan broj političara naći u jednoj kući. Prvu epizodu trebali bi gledati samo HDZ-ovce.

„Prva epizoda je još u razradi, ali u kući će se vjerojatno naći deset HDZ-ovaca. Od njih deset, devet ih je bilo u UDB-i, ali oni, kao pravi Hrvati, to poriču. Ipak, po svoj prilici onaj deseti koji nije bio u UDB-i, barem tako očekujemo, biti će prokazan kao UDB-aš jer će ostalih devet štititi jedan drugog. Kakva će to igra živaca biti“, govori nam naš izvor s HRT-a koji će, po sadašnjem scenariju, drugu epizodu posvetiti SDP-ovcima.

„U kući će se naći deset SDP-ovaca od čega je samo jedan sposoban. Dobro, znamo da ni na sto SDP-ovaca ne ide jedna polusposobna osoba, ali ovaj omjer napravili smo radi dramatike. Naravno, kada SDP-ovci otkriju da u svojim redovima imaju nekoga sposobnog očekujemo da će krenuti prava hajka kako bi, izbacivanjem jedinog sposobnog, zakamuflirali svoju nesposobnost“, govori nam naš izvor.

Treća će epizoda biti posvećena strankama koje ne prelaze prag i manjinama pa će biti jako zanimljivo vidjeti Pupovca koji će morati preživjeti među dvadesetak HSP-ova. „Ili će HSP-ovi trebati preživjeti kraj mudrog Pupovca“, dodaje naš izvor.

„Nakon uvodnih emisija svi sele u jednu kuću gdje će se raznim igrama boriti za uhljebljenje.

„Bojanje tunela, falsificiranje potpisa i diploma i slično. Bit će tu mnogo igara uz pomoć kojih će se moći uhljebljivati rodbinu i članove stranke. Biti će tu još puno iznenađenja. Naravno, biti će i ispadanja. Ispasti se može ako te članovi suprotne stranke uhvate u krađi ili laži, a tko se više nikada neće vratiti u show odlučivat će gledatelji telefonskom lustracijom“, završava naš izvor. Mi jedva čekamo.

Razveseli nas klikom:

0 comments