Forumaši nikad spremniji za sezonu gay parada; očekuje se preko milijun komentara i sto tisuća prijetnji

Dobra vijest za pro gay populaciju je povratak labuda85, legendarnog forumaša koji piše do dvadeset komentara po minuti, a koji je ozlijedio kažiprst u lanjskim raspravama za vrijeme prvog boravka Judith Reismann.

Središnji događaj u životu svakog forumaša, ali i internet komentatora općenito, sezona je gay parada, a ove godine očekuju se nikad življe rasprave na forumima.

Prošle godine u spektakularnoj youtube bitci ispod Thompsonove pjesme "Anice, kninska kraljice" stradalo je preko tisuću Caps Lockova
Prošle godine u spektakularnoj youtube bitci ispod Thompsonove pjesme “Anice, kninska kraljice” stradalo je preko tisuću Caps Lockova

– Iako je poplava posljednjih tjedana prilično umrtvila rasprave na internetu, mogu reći da ove godine očekujemo nikad bolju sezonu internet rasprava – optimističan je popularno CheMeVara sa forum.hr koji ipak priznaje da su tradicionalne svibanjske internet svađe povodom obljetnice Bleiburga i Dana mladosti ove godine prilično podbacile.

Pobornici gay parada ove godine odlučili su promijeniti taktiku.

– Više nećemo ići s dugom argumentacijom zašto je gay ok kao posljednjih godina jer smo vidjeli da to ne pali, već ćemo se ove godine bazirati na vrijeđanje intelekta homofoba s posebnim naglaskom na provociranje da su krnjavi – govori nam forumaš Gayko koji ima i sedam lažnih profila na Facebooku koje uglavnom koristi da bi lajkao svoje provokativne komentare na dnevno.hr.

Ipak, i druga strana smatra da ima asa u rukavu. Njima posebno na ruku ide što je, za razliku od prošle godine, internet stigao u mnoga sela Dalmatinske zagore pa očekuju znatno povećanje broja svojih članova. Oni se već mjesecima pripremaju u komentarima članaka o teorijama zavjere na dnevno.hr-u, a priznaju nam da za „pedere“ imaju preko dvjesto novih uvreda.

U kuloarima se šuška da je upravo radi novih uvreda i prijetnji došlo do raskola među homofobnim komentatorima. Stara, konzervativna struja navodno želi koristiti dobre stare psovke i prijetnje koje sadržavaju četničku mater, jugoslaviju, udbu, masone i Tita, dok mlađi forumaši žele koristiti i neke nove prijetnje i uvrede temeljene na HAARPovom programu i Iluminatima.

U svakom slučaju, ako je vjerovati akterima, očekuje nas nikad življa rasprava o gay paradama, a informatičke trgovine trljaju ruke jer očekuju preko sto tisuća razvaljenih tipkovnica i pokvarenih miševa.

Razveseli nas klikom:

0 comments