Severina se prijavljuje na Big Brother: „Tamo ću imati više privatnosti“

Popularna hrvatska pjevačica, Severina Vučković, umorna je od svakodnevnog medijskog praćenja i provlačenja po medijima.

„Pa neku večer sam se napila, ujutro se ničega nisam sjećala. Mislila sam zvati prijateljicu da je pitam gdje smo sve bile, ali onda sam shvatila da samo moram proguglati svoje ime i da ću sve znati“, jada se Severina dodavši da je nekidan krenula šišati grm ispred kuće i umalo za glavu skratila trideset novinara Storyja sakrivenih unutra čime bi Hrvatska ostala bez najvećih stručnjaka za proučavanje Aleksandrovog igranja i igračaka.

Stvari su se intezivirale zadnjih desetak dana kada je popularna Sevka predstavila novog dečka, a nakon što se pred novinarima počešala po prstu u svim medijima objavljena je vijest o vjenčanju jer je Severinino češanje po četvrtom prstu ništa drugo nego suptilno označavanje mjesta gdje će uskoro doći prsten.

No, saznajemo od same pjevačice, njenoj muci s intimom , odnosno nedostatkom iste, mogao bi doći kraj.

„Čula sam za taj Big Brother i malo sam se raspitala. Saznala sam da su kamere petnaest minuta dnevno ugašene, to je nešto što ne smijem propustiti“, smije se Severina dodavši kako možda čak i postoji mogućnost da se jednom ili dvaput poseksa bez upaljene kamere.

Sviđa ti se što radimo? Lajkaj Sprdex na Facebooku. A lajkaj i naš drugi projekt, Uskličnik.com.

Razveseli nas klikom:

0 comments