SKANDAL: Soraja greškom pokrila bradavice

Zbog Sorajine nepažnje njene bradavice bile su nedostupne balkanskoj javnosti cijela četiri sata što je na kraju kulminiralo naprasnim krajem ove sezone BB-a.

BEOGRAD – Novi, neočekivani skandal pogodio je danas srpski celebrity Big brother koji je od samog početka na meti brojnih kritika zbog, kako je to jedan forumaš kvalitetno formulirao, “sezone koja nudi dosta seksa seksa, ali zato nema ogovaranja i spletkarenja među kandidatima što ne može nadomjestiti ni sveopća orgija, kamoli Sorajine sise ili Avina ruka u svačijim boksericama”.

 Iako su mnogi strahovali, ipak se nisu ostvarile crne slutnje da će u slučaju poraza Soraja napraviti napad na gledatelje izlaskom iz kuće bez šminke
Iako su mnogi strahovali, ipak se nisu ostvarile crne slutnje da će u slučaju poraza Soraja napraviti napad na gledatelje izlaskom iz kuće bez šminke

Kritike su kulminirale posljednjih dana jer je, nesretnom igrom sudbine, Avina i Sorajina mjesečnica pala u isto vrijeme. Pa je, osim što je Ava uspjela zaključati vaginu na par dana, šansa za nečiji snošaj sa Sorajom također svedena na minimum.

“Ostali sudionici celebrity Big Brothera, od kojih je većina postala javnosti poznata tek nakon što je počeo Big Brother nije u stanju nadomjestiti jaz koji je nastao Avinom i Sorajinom mjesečnicom zadnjih dana. Današnja Sorajina slučajna pogreška bila je samo sol na ranu. Iako nikad u povijesti nije zabilježeno da nešto završava u utorak, ovaj potez producenata bio je jedini ispravan. U nedostatku sisa prijetila je opasnost da sudionici idućih dana pokrenu i neki smisleni razgovor. Tek bi to bila sramota” govori Denis, jedan od najvećih hrvatskih trashologa koji je široj javnosti postao poznat nakon što je tokom prve epizode prve sezone Big Brothera prognozirao Hamdijinu pobjedu.

Za naprasni kraj ove sezone BB-a pobrinila se danas Soraja koja je, nakon tuširanja, krivo zakopčala grudnjak što je njene bradavice i čak 60% njenih sisa učinilo nevidljivima. “Pomrčina grudi”, kako su ovaj vanserijski događaj odmah nazvali gledatelji, potrajala je cijela četiri sata i bila je vidljiva sa svakog streaminga na Balkanu. Iako je Soraja kažnjena čitanjem neke knjige od Dostojevskog po izboru, šteta je već napravljena,a proglašenje pobjednika i prestanak emitiranja bio je jedini logičan potez.

Dežurni kritičari ovaj su skandal odmah nazvali posljednji čavlom u lijesu Big Brothera kojeg sada više nije mogla spasiti ni cijela plejada grčkih, rimskih i egipatskih bogova kiča, šunda i lošeg ukusa.

Pobjednik je neki Žarko.

Razveseli nas klikom:

0 comments