HDZ otkrio gdje je zapelo s gospodarskim programom: Pa nismo ludi plaćati original kad Vaso to sve prepiše za mjesec dana

Otkad su u HDZ shvatili činjenicu da državna kasa i stranačka blagajna nisu ista stvar, stranački čelnici pretvorili su se u prave ekonomske magove i majstore štednje. Financijska kriza i presude bivšim predsjednicima ozbiljno su potresli stranku, a u kakvu su besparicu upali najbolje svjedoči podatak kako su na posljednjem sastanku Predsjedništva morali odlučiti hoće li do kraja godine u Mostaru kupovati diplome ili glasove, a ne oboje kako su već 20 godina navikli.

– A što da kažem, jako teško se živi. Tolika je kriza da smo jučer smo ostali bez papira za printer pa smo program počeli printati na poleđine kaznenih prijava protiv voditelja naše kampanje. Sad smo mirni par godina – izjavio je za Sprdex visokopozicionirani izvor iz HDZ-a koji je netom nakon razgovora letio za Brazil gdje će stranci biti uručena posebna plaketa za doprinos lokalnoj industriji prerade drva i proizvodnje papira na kojem se ispisuju optužnice protiv Kalmete, Vase Brkića i Josipe Rimac.

Ako ste pozornije pratili tekstove koji se ovih dana nalaze između vijesti o događajima u Big Brother kući, mogli ste primijetiti i kako će mitski HDZ-ov predizborni program koji za stranku radi neimenovani institut iz Njemačke kasniti te će biti gotov tek nakon izbora.

Vijest su na nož dočekali mnogi mrzitelji “svega Hrvackog”, no iz HDZ-a narod uvjeravaju kako je i ovdje riječ tek o politici racionalizacije troškova.

– A što ako ne dobijemo izbore, što će nam onda program? Ma sve i da dobijemo, pa to ima preko 60 stranica na engleskom, Karamarku će četiri godine trebati da ga pročita, kamoli što drugo – izjavio je naš izvor koji zaključuje.

– Uostalom, nismo ludi da nekakve znanstvene radove plaćamo desetke tisuća dolara. Pa Vaso to sve prepiše i potpiše sebe za mjesec dana.

Razveseli nas klikom:

0 comments