Broj Tuđmanovih kipova do izbora bi trebao nadmašiti broj stanovnika

Prema najnovijim podacima Državnog zavoda za statistiku do izbora bi broj Tuđmanovih kipova koji se množe poput afera Josipe Rimac mogao nadmašiti broj stanovnika Hrvatske.

Naime, broj Tuđmanovih kipova bilježi pozitivnu demografsku sliku, a u odličnim uvjetima jačanja desnice, a potpomognut sredstvima iz proračuna općina, gradova i županija, Tuđmanovi kipovi odlično uspijevaju.

“Vidite, posebno po mjestima koji su često upravo zahvaljujući njemu najsiromašnija Tuđman se pokazao kao kultura koja odlično uspijeva. Teško je shvatiti zašto ga, primjerice, u Dalmaciji koju je toliko čest znao omalovažavati toliko voli, pretpostavljamo da je riječ o nekoj vrsti Stockholmskog sindroma”, govori nam Luka Duspara iz Statističkog zavoda.

Broj Tuđmana raste brojkom od sedam kipova u danu dok, sa druge strane, broj ljudi koji svakodnevno napuštaju Hrvatsku raste. Upravo zbog toga u Statističkom zavodu smatraju da bi upravo pred izbore broj Tuđmanovih kipova po školama, selima, mjestima, vatrogasnim domovima i sakristijama do izbora mogao prestići broj stanovnika.

“Trend će se nastaviti vjerojatno i poslije izbora, sve do onog trenutka kad i posljednji stanovnik ne napusti Hrvatsku, a u državi ostane samo pet milijuna kipova i bisti”, dodaje Duspara iz zavoda dodavši kako će onda Hrvatska biti čista od svih koji nisu Hrvati.

“Glavno je da neće biti ne Hrvata, manje je bitno što neće biti ni Hrvata. Bit će to u potpunosti čista Hrvatska. Ako se ne uzme da će uz biste ostati i golubovi koji će imati srati po čemu”, dodaje Duspara.

Foto: screenshot YouTube

Razveseli nas klikom:

0 comments