TRAGEDIJA U ZAGREBU: Student prometa promašio skretanje pa završio na faksu

Priča koja će kad-tad poslužiti kao scenarij za holivudski film odigrala se u četvrtak u zagrebačkom kvartu Trnje. Tamo je, pod okolnostima koje se još uvijek utvrđuju, nešto iza 18 sati na Fakultetu prometnih znanosti zabilježen ulazak na predavanje studenta treće godine.

Prema prvim informacijama, radilo se o nesretnom slučaju, no to ipak ne umanjuje sramotu 28-godišnjeg Luke Kovača koji je svojim nepromišljenim činom srušio tradiciju staru 53 godine koju je pokrenuo prvi student Prometa koji upravo priprema diplomski rad.

– Malo sam popio tog dana i jednostavno sam krivo skrenuo. Nisam se ni snašao, a iza mene je već bio ulaz na fakultet. Znam da je to slabo opravdanje, pogotovo s obzirom sam na cestovnom smjeru, ali nadam se da će mi kao olakotnu okolnost uzeti činjenicu da očito knjigu nikad nisam otvorio – izjavio je za Sprdex vidno utučeni Luka kojeg sada čeka saslušanje pred Disciplinskom komisijom Udruženja studenata Prometa.

A dok on priprema obranu diljem cajkaških klubova, policijskih postaja i kladionica gdje se tradicionalno okupljaju studenti Cestovnog smjera već se počelo šuškati da je jednom viđen sa skriptom, a posebno su degutantne optužbe kako jednog ponedjeljka u menzu nije ušao preko reda.

Razveseli nas klikom:

0 comments