Greenpeace odahnuo kad su čuli da Soraja nije bila u autu koji je eksplodirao: “Desetljećima ne bi pokupili svu tu plastiku”

Lange Rover Soraje koja je poznata po tome što nitko ne zna zašto je točno poznata sinoć je izgorio u požaru. Iako je prema prvim informacijama javljeno da je eksplozija nastala nakon što je pukao silikon u Sorajinim usnama, naknadno se ustanovilo da je eksplozija bila znatno manja od prvih informacija pa je vjerojatnije da je netko postavio eksplozivnu napravu.

Prve vijesti uvelike su uznemirile aktiviste Greenpeacea.

“Pisao sam novi status protiv nafte u Jadranu. Već sam ih napisao toliko da su ljudi pomislili da nešto o toj tematici i znam. Taman me zvala Holy da mi ponudu Ministarstvo paprati i jednostaničnih algi, znate, gadno je, mogle bi izumrijeti za 200 000 godina. No onda sam na televiziji vidio da gori Sorajin auto”, priča nam Marko Prutić, aktivist Zelene akcije i autor preko dvjesto facebook anketa i referenduma o očuvanju prirode.

“Čujte, da se zapalila plastika na Soraji dim bi prekrio planetu i u roku nekoliko tjedana čovječanstvo bi prestalo postojati, preživjela bi samo najjednostavnija i najpriprostija bića, amebe, jednostanične alge i Zdravko Tomac. Iako ni za amebe i alge nisam baš siguran”, očajan je naš izvor koji smatra da bi plastike bilo u krugu nekoliko stotina kilometara.

Foto: YouTube

 

Razveseli nas klikom:

0 comments