TRENUCI STRAVE U ŠATORU NAKON NESTANKA STRUJE: “Janje se samo prestalo vrtjeti na ražnju”

Ministar Matić se osvrnuo na optužbe šatoraša da radi iako je 100%-ni invalid nesposoban za rad. “To su gluposti, tko je rekao da radim. Pa ja sam Milanovićev ministar. Teško da se rad u vladi može nazvati poslom”, odgovorio je Matić.

U pozadini balkanske verzije Game of thronesa i borbe za ministarske fotelje od 20 000 kuna mjesečno, daleko od očiju fotoreportera i kamera, tamo među ljudima koji životare sa 15-ak tisuća kuna mjesečno, dolje u Savskoj ulici odvijala se prava životna drama.

Naime, kako kaže vođa braniteljskog prosvjeda Đuro Glogoški, koji već godinu dana kampira u Sheratonu, po nalogu Milanovića ministar Matić šatorašima je isključio struju. Godinu dana je, dakle, Milanović mozgao kako stati na kraj šatorašima da bi se odjednom dosjetio revolucionarne zamisli, izbirao broj svog ministra i naložio isključenje struje.

“Bilo je strašno. Odjednom je sve stalo, ništa se nije događalo. Gledao sam janje koje se samo stalo okretati na ražnju”, govori nam jedan svjedok nemilog događaja.

Šteta se, kažu nam, tek treba ustvrditi. Osim nekoliko janjaca, propalo je i nekoliko stotina tiketa.

“Tko zna koliko smo parova propustili, tajlandski kup je taman počinjao. Tko će nam to nadomjestiti, ha Matiću?”, ljutit je jedan stanovnik Savske 66 koji nam tvrdi da mu je zbog iskapčanja propala i dojava.

Nakon godinu dana tako je danas uklonjen čuveni “oba su pala, oba će pasti” transparent i na njegovo mjesto došao novi kao spomen na štetu prozročenu nestankom struje:

“Sve će biti isto k’o ranije
Opet će sportska ponudit parove
Kladit ćemo se al na jedno ne
na utakmice što su već počele”

Foto: Bojan Glavašević (Twitter)

Razveseli nas klikom:

0 comments