EKONOMSKA KATASTROFA U SRBIJI: Zbog poraza HDZ-a na izborima preko 500 pjevača cajki ostalo bez gaže

Srbija se ovih dana suočava sa najvećom ekonomskom krizom još od kad su tamo početkom devedesetih Srbi masovno oboljeli od četništva pa su propale sve brijačnice u zemlji što je nekoliko desetaka tisuća ljudi ostavilo na ulici.

“Da, Srbi su se prestali brijati i nekoliko tisuća brijača i frizera je završilo na ulicu. Srećom, brijačka industrija nekako se oporavila, četništvo nije više u modi, sad svi pravi četnici nose odijela. Eno, pogledajte predsjednika i premijera, uvijek svježe obrijani i počešljani. Međutim, ovo što nas je sad zadesilo, to nitko nije očekivao”, govori nam Miloš Propupljača, četrdesetjednogodišnji pjevač narodne muzike koji je već spremio stvari i krenuo za Zagreb kad je čuo rezultate izbora.

“A kad se sjetim da sam se mislio hoću li uzeti dodatnih 2000 eura ako budem trebao koju ustašku da otpevam”, sa sjetom se prisjeća Miloš prošlotjednih kontakata sa jednim mjesnim ogrankom HDZ-a kojeg je trebao zabavljati nakon izborne pobjede.

Sličan problem ima i oko 500 Milošovih kolega. Oni su, kažu, trebali biti iznenađenje u stožerima HDZ-a diljem Hrvatske.

“Vidite, hrvatski domoljubi ne slušaju cajke. Zato se mi dogovorimo s predsjednikom ogranka da ne dolazimo prije nego se oni ponapijaju. Dakle, ne dolazimo prije 19:15. Onda ih zabavljamo do dva tri ujutro, sutra oni tvrde da su im snimke gdje pjevaju cajke podmetnuli komunisti i udbaši”, kako stvar funkcionira govori nam jedna pevaljka iz Republike Srpske koja se toliko zbližila sa Josipom Rimac da se pričalo da će joj kuma biti na piru.

“Ha, ha, ja kuma Josipi Rimac na piru. To su gluposti, da sam ja kuma tko bi joj pevao”, smije se Snežana Demežana iako je ostala bez tri tisuće eura vrijedne gaže.

Razveseli nas klikom:

0 comments