Liječnici upozoravaju MOST da koriste kondome zbog učestalog mijenjanja partnera

Iz Hrvatske udruge bolničkih liječnika uputili su danas javni apel članovima Mosta da u narednim danima, osim na vlast, misle i na svoje zdravlje te da pri pregovorima koriste potrebnu zaštitu.

– Svakoga tko u istom tjednu promijeni dva ili više partnera savjetujemo da koristi zaštitu jer apsolutno spada u rizičnu skupinu. Kad smo čuli da je u kliniku došlo 15 ljudi koji su u 24 sata promijenili dva partnera, nekoliko puta, moram priznati da smo bili malo šokirani. Nismo znali je li ovo postizborno koaliranje ili Ultra festival – izjavila je za Sprdex liječnica iz Klinike za spolno prenosive bolesti koja je u popodnevnim satima zaprimila Most u jako teškom stanju.

– Teško mi je uopće govoriti. Sinoć sam izašao s jako šarmantnim tipom, bio je malo bahat, ali na frajerski način. Jako smo se dobro proveli, sve je išlo tako lijepo, ali srce me vuklo jednom drugom. Onda sam mu rekla da želim polako, on je na to pristao pa sam mu rekla da želim brzo. I na to je pristao. Bio je tako divan da sam na trenutak promislila kako bih mogla ostati s njim, no kad sam došla kući otac mi je rekao kako nas je svećenik vidio i kako dobro znam da već odavno imam ženika. Nisam imala izbora, već sljedeće jutro sam se probudila u naručju drugog. Malo je ružniji, ali je barem moj – izjavila je za Sprdex jedna članica Mosta kojoj sada predstoji težak put da povrati ugled u selu.

Razveseli nas klikom:

0 comments